Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Σύσκεψη την Παρασκευή 25 Οκτώβρη στις 7 το απόγευμα

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ΠΕΚ), διοργανώνει πλατιά σύσκεψη με τις Διοικήσεις Σωματείων, Συλλόγων και άλλων φορέων, για την καλύτερη οργάνωση της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, στις 20 του Νοέμβρη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ΠΕΚ), στην οδό Κομνηνάκη 43.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι διεκδικήσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς για επαναφορά των ΣΣΕ και υποχρεωτική εφαρμογή τους παντού, έτσι που να κατοχυρώνουν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς. Για την κατοχύρωση δικαιωμάτων που θα ακυρώνουν στην πράξη τους αντεργατικούς νόμους και τις ρυθμίσεις, π.χ. για την 6ήμερη εργασία και τα 13ωρα, διεκδικώντας 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο, αλλά και για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής των εργαζομένων, τόσο στη δουλειά όσο και στους τόπους κατοικίας.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Άρτας: 9 Οκτώβρη σύσκεψη για τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της υγείας, την κατάσταση στο χώρο της παιδείας και την ιδιωτικοποίηση του...

ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΡΕΥΜΑ και ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καλεί...

Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου: Για την απόλυση εργαζόμενης από την εταιρία ΕΡΜΗΣ

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου καταγγέλλει την απόλυση συναδέλφισσας από την εταιρεία...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Κάλεσμα σε 24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση στο ΨΝΑ – Δαφνί στις 10 Οκτώβρη

Σε συνέχεια των πολύμορφων κινητοποιήσεων ενάντια στο νόμο που κλείνει και διαλύει ότι έχει...