Εργατικό Κέντρο Λαμίας: 15 Ιούλη στις 7μμ σύσκεψη σωματείων

Δημοσιεύτηκε στις

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσά του Εργατικού Κέντρου Λαμίας Λεωσθένους Δεδούση 9 1ος όροφος, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σωματείων εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη σύσκεψη με θέμα το νέο χτύπημα στα δικαιώματα μας, την άθλια εγκύκλιο για την ψηφιακή κάρτα, την εφαρμογή της εξαήμερης εργασίας.

Είναι σημαντικό μπροστά σε αυτή τη νέα επίθεση στα δικαιώματα μας αλλά και συνολικότερα στα καθημερινά ήδη πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική λαϊκή οικογένεια να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας.

Η εγκύκλιος του υπουργείου εργασίας για την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας ανοίγει τον δρόμο για την παραπέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, την ένταση της εκμετάλλευσης, σε συνδυασμό με αντεργατικές ρυθμίσεις όπως αυτές που προβλέπονται από τον ν. Γεωργιάδη, αλλά και συνολικά από το νομοθετημένο αντεργατικό πλαίσιο.

Ταυτόχρονα, μέσω της πλήρους εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας γίνεται το πρώτο βήμα για την ευρεία χρήση εργαλείων ασφυκτικής επιτήρησης, το ακόμα μεγαλύτερο ξεζούμισμά της εργατικής τάξης με περισσότερες απλήρωτες ώρες δουλειάς.

Η παρουσία όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική στον αγώνα να μην νομιμοποιούνται αντεργατικές μέθοδοι στους εργασιακούς χώρους μέχρι να καταργηθούν. Μέχρι να δυναμώσει η πάλη μας, να διευρύνουμε τις κατακτήσεις μας.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσά του Εργατικού Κέντρου Λαμίας Λεωσθένους Δεδούση 9 1ος όροφος, σύσκεψη σωματείων εργαζομένων.

Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που...

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Απολύουν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ! ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ είμαστε δίπλα τους! Η εργατική τάξη είναι δίπλα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Στηρίζουμε την απεργία που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 17/7

Σε μια περίοδο που καθημερινά μετράμε νεκρούς από εργοδοτικά εγκλήματα και οι εργαζόμενοι βρίσκονται...