Η Διονυσία διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της ΖΩΗΣ! Είμαστε μαζί της! Όλοι την Τετάρτη 10 Ιούλη 7:30μμ στην Ελευσίνα, στην οδό Ιατρού Παπαγιάννη 25

Δημοσιεύτηκε στις

Η μεγάλη οργή και η δίκαιη αγανάκτηση που νιώθει όλη η Ελευσίνα από την απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης της Διονυσίας και της οικογένειάς της, από την πρώτη και μοναδική κατοικία τους, να γίνει ορμητικό ποτάμι αγώνα.

Μόνο έτσι, μπορούμε να κουρελιάσουμε το απαράδεκτο νομοθετικό οπλοστάσιο που όλες διαδοχικά οι κυβερνήσεις έφτιαξαν για να βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια των βιοπαλαιστών, για να συνεχίζουν να κερδίζουν οι τράπεζες, τα funds, οι κατασκευαστικές και τουριστικές εταιρείες.

Τώρα που η κυβέρνηση και τα κοράκια είναι στριμωγμένοι από το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης, είναι ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας ακόμα πιο αποφασιστικά.

Μόνο έτσι μπορούμε να ξαποστείλουμε τα κοράκια από την Ελευσίνα, την Πετρούπολη και από όπου αλλού επιχειρήσουν να εμφανιστούν.

Η κυβέρνηση το μόνο που έχει να κάνει είναι εδώ και τώρα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κατοχυρωθεί το σπίτι στην οδό Ιατρού Παπαγιάννη, στη Διονυσία και την οικογένειά της, εξασφαλίζοντας την αναγκαία χρηματοδότηση γι’ αυτό το σκοπό.

Η Διονυσία διεκδικεί το πιο πολύτιμο μετάλλιο, το χρυσό μετάλλιο της ΖΩΗΣ! Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε όλοι και όλες μαζί της.

Περισσότερα

Για τον θάνατο του Θύμιου Ευθυμίου

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ αποχαιρετά με θλίψη τον πρωτοπόρο συνδικαλιστή συνάδελφο Θύμιο Ευθυμίου. Ο συνάδελφος...

Για τις πολιτιστικές ομάδες του ΠΑΜΕ

Το Σάββατο 5 Οκτώβρη ξεκινάει το τμήμα προετοιμασίας των νέων μελών της χορωδίας του...

Εκδήλωση – Συνέντευξη τύπου Τετάρτη 9 Οκτώβρη στις 6μ.μ. στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ

Η επιτροπή του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς και η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδος σας καλούμε...