Ομοσπονδία Φαρμάκου: Καταγγελία για την παράνομη απόλυση συναδέλφου από την εταιρία Cream Team

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει τη διοίκηση της εταιρείας Cream Team για την παράνομη, καταχρηστική, εκδικητική, τρομοκρατικού τύπου απόλυση της συναδέλφου, η οποία μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε εκλεγεί στο νέο ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου, Καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Κεντρικής Μακεδονίας μετά την ολοκλήρωση των εκλογών του.

Η εταιρεία σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους και να εξασφαλίσει σιγή νεκροταφείου προχώρησε στην απόλυση πρωτοπόρου μέλους του Συνδικάτου Κ. Μακεδονίας. Άλλωστε, η συγκεκριμένη εταιρεία προσπάθησε -μάταια- να βάλει εμπόδια στη συμμετοχή των εργαζομένων στις εκλογές του Συνδικάτου, απαγορεύοντας τη διεξαγωγή των εκλογών στις εγκαταστάσεις της!

Επομένως, η απόλυση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι. Αποτελεί προσπάθεια να χτυπηθούν τα σωματεία, η συλλογική οργάνωση των εργαζομένων και η πάλη για τα δικαιώματά μας, προκειμένου να τσακίσουν κάθε αντίσταση. Θέλουν τους εργαζομένους μακριά από την οργανωμένη πάλη, για να προχωρούν τα σχέδιά τους για ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία χωρίς εμπόδια, όπως και στη συγκεκριμένη εταιρεία, που η εντατικοποίηση σπάει κόκαλα, διασφαλίζοντας την κερδοφορία της ύψους άνω του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την άμεση ανάκληση της απόλυσης της συναδέλφου και να ξαναγυρίσει στην δουλειά. Προειδοποιούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε καμία απόλυση εργαζόμενου πόσο μάλλον συναδέλφων που στοχοποιούνται για τη συνδικαλιστική τους δράση.

Στηρίζουμε τον αγώνα του Συνδικάτου για όποιες αγωνιστικές αποφάσεις πάρει.

Απαιτούμε τώρα άμεση ανάκληση της απόλυσης. Να σταματήσει η τρομοκρατία.

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...