Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου: Καταγγελία για ποινικοποίηση της αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την αστυνομική διεύθυνση Χίου που προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους πραγματοποιώντας εξακρίβωση στοιχείων, προσπαθώντας να ποινικοποιήσει τη σημερινή κινητοποιηση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Την ώρα μάλιστα που οι νεκροί στην Παλαιστίνη ξεπερνούν τους 32 χιλιάδες, ενώ ο λαός της απειλείται με πείνα.

Φωνάζουμε δυνατά ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Στα πλαίσια δράσης των Σωματείων και φορέων του νησιού για την παγκόσμια μέρα Παλαιστινιακής γης, δείξαμε την αλληλεγγύη μας στην κεντρική πλατεία του νησιού, πλατεία Βουνακίου. 

Συνάδελφοι μέλη και εκπρόσωποι των Σωματείων δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για λευτεριά στην Παλαιστίνη, για να σταματήσει η σφαγή του λαού της, για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και για να επιστρέψει η φρεγάτα στα όρια των ελληνικών συνόρων.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Κάλεσμα συμμετοχής στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

Όλες και όλοι στο μεγάλο Πανελλαδικό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, 17.30...

Καταγγελία Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας – Η κυβέρνηση καταργεί την κυριακάτικη αργία στο εργοτάξιο του Βοτανικού στην Αθήνα

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με τη φωτογραφική τροπολογία που εισάγει στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας – Όλοι στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 5.30μμ, ΣΤΗΝ...