Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΗ ΣΤΙΣ  12 &  2μμ

  ΣΤΑ  FUNDS CEPAL KAI DOVALUE

 

Καλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στους  πλειστηριασμούς την Τετάρτη 31 Μάη στις 12 στην CEPAL στη Λεωφόρο Συγγρού, με ραντεβού στις 11:30πμ στο σταθμό  ΦΙΞ (πεζόδρομο Κουκακίου) και στις 2μμ στη dovalue στην Καλλιθέα, στο σταθμό του Ηλεκτρικού.

Τα κοράκια των τραπεζών  και συγκεκριμένα η dovalue είναι έτοιμη να πετάξει στο δρόμο την 5μελή οικογένεια συναδέλφου μας, βγάζοντας στο σφυρί το ημιυπόγειο  52τ.μ. στο οποίο μένει.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

 ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ

 ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:  Την αναστολή όλων των πλειστηριασμών, την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας,  κούρεμα χρεών, διαγραφή τόκων και πανωτοκίων, ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές, να σταματήσουν οι εκβιασμοί στους οφειλέτες, ρυθμίσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες με βάση τα σημερινά εισοδήματα των οφειλετών. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στο ALLOU FUN PARK

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία του ALLOU FUN PARK και συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της Speedex

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ SPEEDEX Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της Speedex, οι οποίοι...