Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Για την απόλυση του Προέδρου του Σωματείου της Eurodrip

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της «EURODRIP» για την προκλητική ενέργεια της απόλυσης του Προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της Eurodrip Γιώργου Νικολάου, που στόχο έχει την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Η απόλυση του συναδέλφου έρχεται την ώρα που το σωματείο παλεύει για αυξήσεις στους μισθούς, για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και τη λήψη μέτρων για την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο εργασίας μιας και ο όγκος παραγωγής και η εντατικοποίηση έχει ανέβει.

Η εταιρεία με τις πλάτες της κυβέρνησης και τη βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων στήνει απεργοσπαστικό μηχανισμό για την τρομοκράτηση των συνδικαλιστών και εργαζομένων της επιχείρησης. Η προσπάθειά τους έχει πέσει στο κενό αφού οι πύλες του εργοστασίου παραμένουν κλειστές και οι μηχανές σβηστές.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των συναδέλφων και απαιτούμε να παρθεί πίσω η εκδικητική απόλυση του συναδέλφου Γιώργου Νικολάου.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων – Ποτών Μεσσηνίας: Συμμετέχουμε στο πανελλαδικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο της ΔΕΘ, στις 5 του Σεπτέμβρη

Συμμετέχουμε στο πανελλαδικό - παλλαϊκό συλλαλητήριο της ΔΕΘ, στις 5 του Σεπτέμβρη μαζί με...

Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών – Γάλακτος Φθιώτιδας – Συμμετέχουμε και προετοιμαζόμαστε για τη συμμετοχή μας στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Συμμετέχουμε και προετοιμαζόμαστε για τη συμμετοχή μας στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ. Καλούμε τους εργαζόμενους...

Σιντική: Η πολύμηνη κράτηση των μεταναστών και προσφύγων δεν είναι λύση – Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός

Το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών καταγγέλλει την πολιτική της...