Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου: Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στη συγκέντρωση που καλεί το σωματείου του ΠΑΓΝΗ 26 Γενάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Κάτω από την μαζική κινητοποίηση των εργαζομένων αποχώρησε η κλούβα των ΜΑΤ

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στη συγκέντρωση που καλεί το σωματείου του ΠΑΓΝΗ στην πλατεία Ελευθερίας, αύριο Πέμπτη 26/1 στις 9:30 πμ. Για να δώσουμε μία αγωνιστική απάντηση στις κυβερνητικές φιέστες που επιχειρούν να εξωραΐσουν την πολιτική της κυβέρνησης στην υγεία που εξοντώνει τους υγειονομικούς και ξεζουμίζει τους ασθενείς.

Την περίοδο που οι μαχόμενοι υγειονομικοί διαμαρτύρονται για τις εξοντωτικές συνθήκες εργασίας, τις μετακινήσεις, την υποστελέχωση, τις χιλιάδες μέρες ρεπό και άδειας που οφείλονται, την αναστολή λειτουργίας μοναδικών κλινικών, που επιδιώκει να μετατρέψει τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις και τους ασθενείς σε πελάτες. Την ίδια περίοδο που εντείνει τον αυταρχισμό μέσω της ανανέωσης των διοικήσεων, όπως του ΠΑΓΝΗ, αποτελεί πρόκληση και κοροϊδία η παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας στην πόλη μας για την παρουσία δράσεων για τον καρκίνο.

Οι εργαζόμενοι έχουμε ανάγκη για αποκλειστικά σύγχρονο και δημόσιο σύστημα υγείας για όλους! Ο αγώνας των μαχόμενων υγειονομικών μας αφορά όλους, είναι και δικός μας αγώνας!

Περισσότερα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι εργαζόμενοι της Εύβοιας τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά, στις συγκεντρώσεις...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και στον κλάδο μας στην...

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Για τις απαράδεκτες εκφράσεις του Υπ. Υγείας απέναντι σε διαδηλωτές

Στο νησί του μικρού Μιχαήλ και των τραγικών ελλείψεων στην υγεία επέλεξε ο υπουργός υγείας...