Εργατικό Κέντρο Λαυρίου- Ανατολικής Αττικής: Για την απαράδεκτη πρακτική του βουλευτή Αν.Αττικής της ΝΔ Β. Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε στις

Σχόλιο του ΕΚ Λαυρίου-Αν.Αττικής για την απαράδεκτη πρακτική του βουλευτή Ανατολικής Αττικήςτης ΝΔ Β. Οικονόμου να μην αφήσει την Πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ να ολοκληρώσει την τοποθέτηση της για το νομοσχέδιο-έκτρωμα της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, που προέδρευε σήμερα της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων του νομοσχεδίου για την δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας εκτός ότι διέκοπτε συνεχώς, εντέλει δεν άφησε την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Αφροδίτη Ρέτζιου να ολοκληρώσει την τοποθέτησή της για ένα τόσο σημαντικό νομοσχέδιο και να διατυπώσει εμπεριστατωμένα την άποψη της Ομοσπονδίας,  που καλύπτει χιλιάδες εργαζόμενους υγειονομικούς σε όλη την χώρα, για το νέο αντιλαϊκό έκτρωμα.

Δεν μας ξενίζει η συμπεριφορά του ενάντια στην Προέδρο της ΟΕΝΓΕ, άλλωστε σήμερα με νόμο της κυβέρνησης της ΝΔ δικαζόταν η ίδια, γιατί μαζί με εκατοντάδες υγειονομικούς διεκδίκησε μέτρα προστασίας του λαού μέσα στην πανδημία.

Αυτό όμως που μας ξένιζε τόσο καιρό ήταν ο “πόνος” και ο “καημός” του βουλευτή της ΝΔ για να φτιαχτεί Νοσοκομείο στα Μεσόγεια, πλέον τώρα όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι είδους Νοσοκομείο θέλει να φτιαχτεί, Νοσοκομείο που θα κλέβει ότι έχει απομείνει στις τσέπες του λαού της Ανατολικής Αττικής, μιας  και το νομοσχέδιο-έκτρωμα που ετοιμάζεται να ψηφίσει ο ίδιος μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές της ΝΔ θα γκρεμίσει ότι έχει απομείνει όρθιο από την δημόσια υγεία και θα εξαναγκάσει τον λαό είτε να χρυσοπληρώνει για να βρει την υγειά του είτε να περιμένει μήνες στην αναμονή για ένα χειρουργείο, στρέφοντάς τον στην ουσία στις ιδιωτικές κλινικές που τρίβουν τα τα χέρια τους αφού θα κάνουν τρελές μπίζνες στις πλάτες του εργαζόμενου λαού.

Πλέον οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής ξέρουν καλά τι έκοπτε τόσο πολύ τον κύριο βουλευτά και αυτό σίγουρα δεν ήταν η υγεία τους και η ανάγκη τους για δωρεάν και εξελιγμενες παροχές υγειάς….

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...