Σωματείο Εργαζ. Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»: 30 Νοέμβρη Απεργιακή κινητοποίηση

Δημοσιεύτηκε στις

Α. Μετά το κάλεσμά του για διαβούλευση σχετικά με το θέμα της επιχειρησιακής σύμβασης του προσωπικού του Ε.Ε.Α. «Μαργαρίτα» και όλων των άλλων ζητημάτων που αναφέρθηκαν στην με αρ. πρωτ. 18186-4/11/2022 επιστολή του, και το μη προγραμματισμό συνάντησης έως τις 18/11/2022 που είχαμε θέσει, του γνωστοποιούμε ότι η Γενική Συνέλευση του Σωματείου σε συνεδρίασή της, την Πέμπτη 03/11/2022, και ώρα 11:30, που έλαβε χώρα στο χώρο του «Μαργαρίτα», επί της οδού Ρεδαιστού 7-9, Νέα Πεντέλη, αποφάσισε, για τους εργαζόμενους της επιχείρησης με την επωνυμία «Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής» να προχωρήσει σε απεργιακή κινητοποίηση για την επίλυση των εκκρεμών εργασιακών ζητημάτων. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την Τετάρτη 30/11/2022, από τις 00:00 έως τις 23:59.

Β. Τα αιτήματα των απεργιακών μας κινητοποιήσεων είναι:

  1. Έναρξη διαβούλευσης για την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης.
  2. Καταβολή των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα κι επιδόματος αδείας σε όλο το προσωπικό του Ε.Ε.Α. «Μαργαρίτα»Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» Μεσολογγίου 4-6,152 36 Ν. Πεντέλη Τηλ 6973929817 (πρόεδρος) 6974076280 (γραμματέας) E-mail seeeam@yahoo com
  1. Ίδιο καθεστώς με το εθιμοτυπικό των παλαιών συναδέλφων, όσον αφορά τις επικείμενες άδειες των Χριστουγέννων σε όλους τους συναδέλφους.
  2. Ανάλυση της μισθοδοσίας όλων των μελών του προσωπικού άμεσα, συμπεριλαμβανομένων των επιπλέον διευκρινίσεων που σας έχουμε ζητήσει καθώς και τυχόν αναδρομικών βάσει εφαρμογής του νόμου του ενιαίου που εφαρμόζεται στο ΕΕΑ Μαργαρίτα.
  3. Επιστροφή των ανεμβολίαστων συναδέλφων μας που βρίσκονται τιμωρητικά εκτός εργασίας πάνω από 15 μήνες.
  4. Καταβολή των ημερών αδείας σε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους για τις εθιμοτυπικές αργίες του ΠΑΣΧΑ που υποχρεωθήκαμε να εργαστούμε λόγω ΚΔΗΦ.
  5. Επαναφορά του συστήματος σταθερής προκαταβολής και εξόφλησης της μισθοδοσίας όπως γινόταν και παλαιότερα.
  6. Αναλογική αμοιβή για τις ημέρες εργασίας των εργαζομένων για δράσεις (προγράμματα, πλατφόρμα και τηλεμαθήματα) κατά τη διάρκεια της αναστολής εργασίας μας την Ανοιξη του 2020 που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...