Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ για τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έχει στήσει η επιχείρηση

Δημοσιεύτηκε στις

Με τις πλάτες της κυβέρνησης και αξιοποιώντας όλα τα όπλα που έχει στα  χέρια της, όπως τον νόμο Χατζηδάκη, η εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ανεπιτυχώς προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να κάμψει τους απεργούς.  Με τις ενέργειες της, προκαλεί τους  εργαζόμενους  και το κοινό περί δικαίου αίσθημα όλων των πολιτών.

Συγκεκριμένα, έχει στήσει και συνεχίζει να απασχολεί απεργοσπαστικό μηχανισμό, στους χώρους του εργοστασίου στο Καλοχώρι. Ο τελευταίος συγκροτήθηκε παράνομα εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων και συνεχίζει να λειτουργεί, με την ανοχή των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η απεργία των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι με την οργάνωση τους, τον αγώνα τους και την   αλληλεγγύη, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δώσουν απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία.  Μπορούν να εμποδίσουν και να τσακίσουν στη πράξη τους αντεργατικούς νόμους  και την εφαρμογή τους.

Το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Μαλαματίνα» καλεί τους αρμόδιους κρατικούς φορείς να σταματήσουν  να κάνουν τα στραβά μάτια απέναντι στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν με την έμπρακτη αλληλεγγύη τους τον δίκαιο αγώνα των απολυμένων.

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων: Καταγγελία για την σύμβαση με ιδιώτη στην καθαριότητα

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Στις 22/7/26 στο Δημ. Συμβούλιο του Δήμου μας κατατέθηκε μια ώρα πριν ...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Χορήγηση των προβλεπόμενων καλοκαιρινών αδειών σε όλους τους συναδέλφους

Καταγγέλλουμε τα άθλια περιστατικά που έχουν γνωστοποιηθεί στο Σωματείο μας: Για εταιρείες και γραφεία...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο

Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο, συνταξιούχο οικοδόμο και αγωνιστή του συνδικαλιστικού ...