Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ιωαννίνων: 20 Νοέμβρη όλοι στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Δημοσιεύτηκε στις

   Το ΔΣ του Σωματείου μας απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους απεργούς του κλάδου μας, στις βιομηχανίες και τους χώρους δουλειάς , σε αυτούς που έκαναν το βήμα και πρώτη φορά και  απέργησαν σε αυτούς που είπαν «φτάνει πια ,ως εδώ και μη παρέκει» .

Απευθύνεται  στους εργαζόμενους που δεν μπόρεσαν να απεργήσουν από φόβο ,απογοήτευση ,που υπέκυψαν στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της εργοδοσίας  και τους λέμε  να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο που έχει μια θέση  για αυτούς.

 Η επιτυχία της  απεργίας στις 9 Νοέμβρη  στις μεγάλες βιομηχανίες της χώρας και οι πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις με απεργούς εργάτες, αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια του αγώνα μας. Στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα της αποφασιστικότητας των εργαζομένων να κλιμακώσουν την πάλη τους και να αγωνιστούν οργανωμένα για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, να υπογραφεί Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις και όρους εργασίας που θα εξασφαλίζουν σταθερή δουλειά, υγιεινή και ασφάλεια για όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους.

Να πάρει τώρα μέτρα η κυβέρνηση προστασίας του εργατικού – λαϊκού εισοδήματος, με γενναία μείωση και πλαφόν στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου. Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια. Κατάργηση του ΦΠΑ και γενναία μείωση και πλαφόν στις τιμές στα βασικά είδη πλατιάς κατανάλωσης.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους στον επόμενο σταθμό μας που είναι η 17 Νοέμβρη, το Πολυτεχνείο στις 17:30 στην κατάθεση στεφάνων και πορεία στην Δόμπολη .

Καλούμε όλους τους  συνάδελφους την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδικάτου .

Συνεχίζουμε μαχητικά, αισιόδοξα ,περήφανα να δώσουμε το δίκαιο αγώνα, συλλογικά και οργανωμένα, για εμάς, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας. μέχρι την τελική νίκη μας.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...