Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής – Καταγγελία για νέο εργοδοτικό έγκλημα και θάνατο εργαζόμενου σε αποθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου στο Μενίδι

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Αττικής και Νήσων καταγγέλλει το νέο εργοδοτικό έγκλημα που έγινε εχτές σε αποθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου στο Μενίδι και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο συναδέλφου μας.

Ο 38 χρονών συνάδελφός μας Α.Μ. πατέρας δύο παιδιών , καταπλακώθηκε από βαριά αντικείμενα την ώρα που εκτελούσε εργασίες στην επιχείρηση. Δεν ήταν η κακιά στιγμή , αλλά το αποτέλεσμα της έλλειψης αυτονόητων μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία στην επιχείρηση , τα οποία δεν πάρθηκαν γιατί απλούστατα θεωρούνται από την εργοδοσία κόστος , σε συνδυασμό με την εντατικοποίηση που επιβάλλεται στους εργαζόμενους, οι οποίοι εργάζονται σε επικίνδυνες συνθήκες κάτω από την ανάγκη της επιβίωσης και το φόβο της απόλυσης, με άθλιους μισθούς.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του συναδέλφου μας και απαιτούμε την άμεση διερεύνηση των αιτιών αυτού του νέου εργοδοτικού εγκλήματος, την απόδοση ευθυνών στην εργοδοσία και την άμεση λήψη μέτρων για την προστασία των συναδέλφων μας.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Πραγματοποιήθηκε η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Παρα την προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να επικρατήσει σιγή ιχθύος, η Εργατική Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου...

Αγωνιστική Ενότητα ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ: Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας!

Χαιρετίζουμε τους απεργούς εργαζόμενους της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, που έδωσαν άλλη μια φορά τη μάχη...

Συνδικάτο Τύπου – Χάρτου: Καταγγελία για δύο απολύσεις συναδέλφων

Το Συνδικάτο Τύπου - Χάρτου καταγγέλλει δύο απολύσεις συναδέλφων που έγιναν σήμερα 30 Απρίλη...