Σωματεία Καθαριστών-Καθαριστριών Αττικής και Πειραιά: Για τη δίωξη της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα Σωματεία Καθαριστριών Καθαριστών Αττικής και Πειραιά καταγγέλλουν στους συναδέλφους αλλά και συνολικά στους εργαζόμενους της χώρας μας το μπαράζ διώξεων σε συνδικαλιστές και πρωτοπόρους εργαζόμενους που <τόλμησαν> να υπερασπιστούν τα δίκια της εργατικής τάξης και να σπάσουν τη <σιγή νεκροταφείου> που ήθελε η κυβέρνηση και η εργοδοσία παραπέμποντας σε δίκη την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Αφροδίτη Ρέτζιου.

Οι αγωνιστές υγειονομικοί που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της Δημόσιας Υγείας του λαού μας την περίοδο της πανδημίας ανέδειξαν και τις εγκληματικές ελλείψεις στην καθαριότητα των δημόσιων νοσοκομείων.

Να γιατί ξεθάβουν νόμους και στήνουν διαδηλωτοδικεία. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των συνδικάτων και των εργαζομένων για να ακυρωθούν στην πράξη όλοι οι αντεργατικοί νόμοι.


ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Περισσότερα

Σωματεία Καβάλας: 27 Μάρτη Καμία θυσία για τον πόλεμο και τα κέρδη τους

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ...

Σωματεία Κυκλάδων: 28 Μάρτη Αντιπολεμικό συλλαλητήριο

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες μαζί με όλο τον λαό ξεσηκωμός

Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες μαζί με όλο τον λαό ξεσηκωμός! Απεμπλοκή τώρα από...