ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργατών των ναυπηγείων Ελευσίνας

Δημοσιεύτηκε στις

 Αυτή η πολιτική της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας των μονοπωλίων, που συνεχίζει  και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, συνθλίβει τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως το νομοσχέδιο για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, που υπηρετεί  τα συμφέροντα του επιχειρηματικού ομίλου ΟΝΕΧ.

Στο αντεργατικό νομοσχέδιο δεν προβλέπεται καμία διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων, που έχουν κατακτήσει οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων.

Οι αγώνες των εργατών της ΛΑΡΚΟ, των λιπασμάτων Καβάλας, της COSCO, της EFOOD και άλλων κλάδων, δείχνουν το δρόμο για κάθε εργαζόμενο, να υπερασπίσει τη ζωή του, τα δικαιώματα του, με συλλογική δράση και αγώνα, να μην σκύβει το κεφάλι στα σχέδια των εργοδοτών και των κυβερνήσεων τους.

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργατών των ναυπηγείων Ελευσίνας και καλούμε τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν στην σύσκεψη που οργανώνει  το Συνδικάτο Μετάλλου και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Να δώσουμε δυναμικό παρών στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 16:00 στη Βουλή.

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Στηρίζει τον αγώνα της ΣΕΑΑΝ για την επαναφορά στην εργασία συναδέλφου

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στηρίζει των αγώνα της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (ΣΕΑΑΝ) που...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Όλοι στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση 5 Οκτώβρη

Το Ε.Κ.Α ενημερώνει τα σωματεία , τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής  ότι...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ: 11 Οκτώβρη Εθελοντική Αιμοδοσία

Με την ευκαιρία της 28ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που οργανώνει ο Σύλλογος την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11...