Μακραίνει ο κατάλογος Σωματείων που έχουν πάρει απόφαση για Απεργία

0

 

Το ΠΑΜΕ καλεί Συνδικάτα, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία στις 10 Φλεβάρη και στις συγκεντρώσεις σ΄ όλη τη χώρα. Στην Αθήνα στο Σύνταγμα στις 10 π.μ.

Σ΄ αυτή την κατεύθυνση μέχρι στιγμής έχουν πάρει απόφαση:

Στον Πειραιά η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΑΜΕΝ), η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ», η Πανελλαδική Ένωση Ελαιοσαπουνοποιών, το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών – Βαφέων, η Ένωση Ναυπηγοξυλουργών Πειραιά, η Ένωση Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού, η Ένωση Λογιστών Πειραιά, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά, ο Σύλλογος Καθαριστριών Σχολείων Δημόσιας Εκπαίδευσης Πειραιά, το Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά και το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού.

Στην Εύβοια η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, το Σωματείο Εργαζομένων στον Κελαϊδίτη, το Σωματείο Εργαζομένων στη ΒΙΟΜΕΚ, το Σωματείο Εργαζομένων στο Λευκό Κρέας, η Ένωση Τεχνιτών – Οικοδόμων Χαλκίδας και το Σωματείο Οικοδόμων Αλιβερίου (Νοτίου Ευβοίας).

Στην Άρτα το Συνδικάτο Οικοδόμων Άρτας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Άρτας και το Συνδικάτο Καθαριστριών Άρτας.

Στη Φωκίδα η Ένωση Εργαζομένων στα Μεταλλεία Βωξίτη της Φωκίδας F&B Βιομηχανικά Ορυκτά, οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί «Ο Τεχνίτης», το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φωκίδας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Φωκίδας.

Στην Αιτωλοακαρνανία το Συνδικάτο Εργαζομένων σε Γάλα Τρόφιμα Ποτά νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Στην Ημαθία το Συνδικάτο Οικοδόμων Νάουσας, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας-Ιματισμού–Δέρματος Νάουσας, το Σωματείο Εργαζομένων Εποχιακής Διαλογής και Ψύξης Νάουσας, το Σωματείο Φορτοεκφορτωτών Νάουσας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας και το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Ξύλο Νάουσας.

Στα Γιάννενα το Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων, το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Φάρμακο Ιωαννίνων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ιωαννίνων.

Στη Σάμο ο Σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Σάμου και η ΕΛΜΕ Σάμου.

Κεφαλονιά & Ιθάκη το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και το Σωματείο Εργαζομένων στον Τουρισμό – Επισιτισμό Κεφαλονιάς & Ιθάκης «Ο ΑΓ. ΜΗΝΑΣ».

Στο Ηράκλειο το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου και η ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

Στη Λευκάδα το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λευκάδας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Λευκάδας.

Στο Λασίθι το Σωματείο Μετάλλου Λασιθίου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Λασιθίου και το Συνδικάτο Οικοδόμων Νεάπολης «Η Ένωση».

Στη Χαλκιδική το Συνδικάτο Οικοδόμων Χαλκιδικής.

Στην Πρέβεζα το Συνδικάτο Οικοδόμων Πρέβεζας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.