Μετά το «Ναύπλιο» με νέα δυναμική το Π.Α.ΜΕ. στους νέους αγώνες

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Π.Α.ΜΕ. χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του, συμμετείχαν μαζικά, δυναμικά σ’ όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις, καθώς και στη μεγαλειώδη συγκέντρωση-διαδήλωση στο Ναύπλιο την Παρασκευή 24/1/2003 ενάντια στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ιδιαίτερα το Π.Α.ΜΕ. ευχαριστεί τους ψαράδες του Ναυπλίου και καταγγέλλει την σε βάρος τους αστυνομοκρατία των λιμενικών. Ευχαριστεί τους αγρότες, τους επαγγελματο-βιοτέχνες και όλους τους κατοίκους του Ναυπλίου, και των γύρω περιοχών, για την υποδοχή και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στις δραστηριότητές του. Τους ευχαριστεί για την αποφασιστική απόκρουση από την πλευρά τους του κλίματος φοβίας που έντεχνα προσπαθούσε η Κυβέρνηση να καλλιεργήσει ενός κλίματος τεχνητής αντίθεσης ανάμεσα στον λαό της Αργολίδας και στους διαδηλωτές. Η κυβέρνηση και οι προπαγανδιστές της απέτυχαν να διαχωρίσουν τον αγωνιζόμενο λαό.

Έτσι συνέβαλλαν σημαντικά στο να εκφραστεί γνήσια η αντίθεση της εργατικής τάξης και όλων των εργαζόμενων στις αντιλαϊκές αντεργατικές πολιτικές που σχεδιάζει να προωθήσει η κυβέρνηση ως προεδρεύουσα της ΕΕ.

Μετά από αυτήν την επιτυχή έναρξη του εξαμηνιαίου αγωνιστικού προγράμματός του, το ΠΑΜΕ με νέα δυναμική και πρωτοτυπία θα ξεδιπλώσει και τον υπόλοιπο αγωνιστικό του σχεδιασμό, συμβάλλοντας στη δημιουργία των όρων και προϋποθέσεων για ανατροπή της συνολικής πολιτικής που γεννά και οξύνει τα λαϊκά προβλήματα.

Στα πλαίσια αυτά καλεί την εργατική τάξη, όλους τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 15 Φλεβάρη σ’ ολόκληρη τη χώρα, ενάντια στον αντιμπεριαλιστικό πόλεμο των ΗΠΑ και της ΕΕ κατά του Ιράκ.

Καλούμε ακόμα όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να εξαγγείλουν χωρίς καθυστέρηση 24ωρη Απεργία για τις 20 Μάρτη και να ξεκινήσουν με πείσμα και ενθουσιασμό την προετοιμασία για την επιτυχία της!

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Συγκλονιστικά μηνύματα φιλίας από τον λαό της Τουρκίας στις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης των εργαζομένων της Ελλάδας ΦΩΤΟ

Από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας το ΠΑΜΕ βρίσκεται στο πλευρό του λαού της...

Αλληλεγγύη στους λαούς Τουρκίας-Συρίας. ΣΤΟΠ στα δολοφονικά εμπάργκο

Το ΠΑΜΕ από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών σεισμών ανέλαβε πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης...

Να παρθεί πίσω η απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στην Eurodrip

 Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εταιρία Eurodrip-Rivulis στα Οινόφυτα που προχώρησε στην παράνομη και εκδικητική...