Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο στις 15 Φλεβάρη

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο με αφορμή τον πόλεμο που προετοιμάζουν οι Ιμπεριαλιστές σε βάρος του Λαού του ΙΡΑΚ και των λαών της Ευρώπης και της Ευρύτερης Περιοχής συμμετέχει και αγωνίζεται δραστήρια για την επιτυχία του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ το Σάββατο 15 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Έχουμε υπόψη μας ότι η ΓΣΕΕ και οι άλλοι φορείς επίσης την ίδια μέρα διοργανώνουν ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην πλατεία Συντάγματος.

Εκτιμούμε και προτείνουμε να ενωθεί ο κόσμος σε κοινή πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία για να καταδικάσει τα σχέδια των Αμερικανονατοϊκών Ιμπεριαλιστών και να απαιτήσει από την Ελληνική Κυβέρνηση :

α) Να πάρει πίσω την υπογραφή που έβαλε στη Πράγα για «συνδρομή» στις ΗΠΑ και την ελεύθερη χρήση της βάσης στη Σούδα και

β) Να ανακαλέσει το Ελληνικό Πολεμικό πλοίο που έχει στείλει στο Περσικό Κόλπο.

Την πρόταση αυτή για κοινή πορεία την καταθέσαμε χτες στην πλειοψηφία της ΓΣΕΕ αλλά δυστυχώς δεν έγινε δεχτή.

Ταυτόχρονα είναι ανάγκη να κηρυχτεί Απεργιακή Κινητοποίηση από τώρα για την πρώτη ημέρα που τα Αμερικανονατοϊκά στρατεύματα θα ξεκινήσουν τον πόλεμο. Έναν πόλεμο που θα έχει χιλιάδες αμάχους θύματα, καταστροφές και άλλες πολύπλευρες επιπτώσεις για τους λαούς και πολλαπλάσια κέρδη για τις πολυεθνικές και τα Μονοπωλιακά Συγκροτήματα.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Comments are closed.