«Η Θεσσαλονίκη της ΔΕΘ» να γίνει βήμα δυναμικής ταξικής αντίθεσης στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

image_pdfimage_print

 

Σε λίγες μέρες ο πρωθυπουργός επικεφαλής της κυβέρνησης θα προβεί στις καθιερωμένες πλέον φιέστες στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Εκεί, όπως κάθε χρόνο, πολύ περισσότερο μάλιστα φέτος, αξιοποιώντας και το σήριαλ της τρομοκρατίας, θα ωραιοποιήσει την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και θα επιδοθεί σε μια χωρίς αντίκρισμα και ανέξοδη υποσχεσιολογία και για τις ανάγκες των κυβερνητικών προεκλογικών σκοπιμοτήτων ενόψει των Δημοτικών και Νομαρχιακών Εκλογών.

Μέσα σ ’ένα τέτοιο κλίμα και πίσω από ένα τέτοιο ομιχλώδες πέπλο θα επιδιώξει να αποκρύψει την κυβερνητική τρομοπολιτική της ανεργίας, της ακρίβειας, των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων, του αυταρχισμού, των αντιλαϊκών αντεργατικών αναδιαρθρώσεων της έντασης της υπερεκμετάλλευσης των εργαζομένων.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα, Σωματεία, Ομοσπονδίες, Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα, τη νεολαία μαζί με τους επαγγελματοβιοτέχνες, αγρότες και τους συνταξιούχους, σε ενιαίο μέτωπο να συμβάλλουν στην καλύτερη οργάνωση των εργατικών διαδηλώσεων και άλλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη τις ημέρες της ΔΕΘ.

Το Ταξικό Συνδικαλιστικό Κίνημα με επικεφαλής το ΠΑΜΕ θα πρωτοστατήσει σ΄ αυτήν την κατεύθυνση έτσι ώστε να εκφραστεί δυναμικά η αντίθεση όλων των εργαζομένων στην αντιλαϊκή αντεργατική κυβερνητική πολιτική και να δημιουργούνται όροι για συνολική ρήξη και σύγκρουση με το σύνολο αυτής της κυβερνητικής πολιτικής.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Comments are closed.