Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετονομάζει το πρόγραμμα Stage σε “προεργασία”

Δημοσιεύτηκε στις

           Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που αφού προχώρησε σε απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων Stage, τώρα συνεχίζει αυτή την αθλιότητα μετονομάζοντας το πρόγραμμα Stage σε «προεργασία». Προσλαμβάνουν όπως στο ΤΥΔΚΥ φοιτητές ΤΕΙ με τη δικαιολογία ότι κάνουν την πρακτική τους.

            Η  κυβέρνηση εφαρμόζει το Νόμο Πετραλιά της Ν.Δ., αφού άλλαξε μόνο την ονομασία. Κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους, τους άνεργους. Συνεχίζουν τη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία.

            Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους με stage, συμβασιούχους να διεκδικήσουν σταθερή και μόνιμη δουλειά. Μονιμοποίηση όλων τώρα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να πάρουν μαζικά μέρος στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα στις 8 Απρίλη. Στην Αθήνα στο Σύνταγμα στις 7.30μ.μ.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...

Το ΠΑΜΕ στο πλευρό των εργαζομένων της ΤΕΧΑΝ – Τέρμα στην απληρωσιά και τους εργοδοτικούς εκβιασμούς!

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΤΕΧΑΝ, που με τις αλλεπάλληλες απεργίες...

Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ ταξιδεύει στον Βαρνάβα

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, η θεατρική ομάδα του Π.Α.ΜΕ, «Θέατρο από Εργάτες...