Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετονομάζει το πρόγραμμα Stage σε “προεργασία”

Δημοσιεύτηκε στις

           Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που αφού προχώρησε σε απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων Stage, τώρα συνεχίζει αυτή την αθλιότητα μετονομάζοντας το πρόγραμμα Stage σε «προεργασία». Προσλαμβάνουν όπως στο ΤΥΔΚΥ φοιτητές ΤΕΙ με τη δικαιολογία ότι κάνουν την πρακτική τους.

            Η  κυβέρνηση εφαρμόζει το Νόμο Πετραλιά της Ν.Δ., αφού άλλαξε μόνο την ονομασία. Κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους, τους άνεργους. Συνεχίζουν τη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία.

            Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους με stage, συμβασιούχους να διεκδικήσουν σταθερή και μόνιμη δουλειά. Μονιμοποίηση όλων τώρα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να πάρουν μαζικά μέρος στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα στις 8 Απρίλη. Στην Αθήνα στο Σύνταγμα στις 7.30μ.μ.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Σε Λευκάδα και Ζάκυνθο Το θέατρο από εργάτες για εργάτες

Το Σάββατο 6 Ιουνίου το «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» στήνει τη σκηνή του...

Μήνυμα του ΠΑΜΕ προς το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών του Βιετνάμ (VGCL)

Αγαπητοί σύντροφοι, Το ΠΑΜΕ, εκ μέρους των συνδικάτων της Ελλάδας, απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στην...

Το Σάββατο 30 Μαΐου η παιδική εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες συμμετέχει στο αφιέρωμα για τον Γιάννη Ρίτσο

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ Συμμετέχει στο αφιέρωμα που πραγματοποιεί ο ραδιοφωνικός σταθμός...