Καταδίκη 5 στελεχών της ΠΟΕΕΠ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ για άλλη μια φορά καταγγέλλει στην εργατική τάξη της χώρας μας και σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό την βιομηχανία διώξεων σε βάρος των συνδικαλιστών και κατ΄ επέκταση όλων των εργαζομένων του κλάδου των εργατοϋπαλλήλων των Εμφιαλωμένων Ποτών, με αφορμή την καταδίκη των 5 στελεχών της ΠΟΕΕΠ σε 5μηνη φυλάκιση.

Όπως τόσες φορές στο παρελθόν με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έτσι και τώρα με την κυβέρνηση της Ν.Δ., οι εργοδότες αποθρασύνονται και προσπαθούν με δίκες και καταδίκες να τρομοκρατήσουν αγωνιστές. Δεν πρόκειται για μεμονωμένα γεγονότα. Ακολουθούν μια σχεδιασμένη μεθόδευση που στόχο έχει να τρομοκρατήσει ολόκληρο τον κλάδο, όλη την εργατική τάξη, αποκεφαλίζοντας την ηγεσία του.

Όχι μόνο δε θα λυγίσουμε, αλλά ήρθε η ώρα για γενικευμένη εργατική αντεπίθεση απέναντι σ΄ αυτή την αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνηση και της εργοδοσίας.

Το ΠΑΜΕ εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους αγωνιστές της ΠΟΕΕΠ και σ΄ όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, απαιτεί τώρα να σταματήσουν οι τρομοκρατικές και συκοφαντικές δικαστικές διώξεις και καταδίκες.

Καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου των Εμφιαλωμένων πιο μαζικά και αποφασιστικά να εντείνουν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις τους, βάζοντας φραγμό στην επιχείρηση τρομοκρατίας των κυβερνήσεων και των μηχανισμών τους.

Καλεί επίσης όλη την εργατική τάξη της χώρας μας όχι μόνο να συμπαρασταθεί στα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕΕΠ, αλλά και να δυναμώσει το μέτωπο ενάντια στην πολιτική που γεννά τέτοιου είδους φασίζουσας νοοτροπίας φαινόμενα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Κάλεσμα Αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας. 5 Μάρτη στις 9πμ στον Άρειο Πάγο

Αύριο Τρίτη 5/3 εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο και κρίνεται για ακόμη μια φορά ο...

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c