Όχι στον κοινωνικό διάλογο απάτη- που οδηγεί στον εργασιακό μεσαίωνα

image_pdfimage_print

 

Στις 24 Αυγούστου 2000, η Κυβέρνηση μέσα από το γνωστό πια διαβόητο κοινωνικό διάλογο απάτη, αρχίζει τις μεθοδεύσεις περάσματος των πλέον ακραίων αντεργατικών μέτρων που ανατρέπουν το εργασιακό συνεχές 8ωρο και άλλες σημαντικές εργασιακές κατακτήσεις της εργατικής τάξης.

Ενάντια σ’ αυτούς τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, το Π.Α.ΜΕ. έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία ενεργοποίησης των εργαζομένων για την καταδίκη και αποτροπή αυτών των κυβερνητικών μέτρων που μας γυρίζουν στο μεσαίωνα.

Για την έκφραση μιας πρώτης δυναμικής καταδίκης αυτών των μέτρων, το Π.Α.ΜΕ. καλεί την εργατική τάξη και όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος την Πέμπτη 24 Αυγούστου και ώρα 4 το απόγευμα, ημέρα που αρχίζει ο διαβόητος κοινωνικός διάλογος για :

  • Να καταδικάσουμε έμπρακτα τους μεσαιωνικούς αντεργατικούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς και τους συνδικαλιστές της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που γίνονται κοινωνικοί εταίροι και συνένοχοι του Κεφαλαίου, της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συναποφασίζοντας μέσα από το διαβόητο κοινωνικό διάλογο την κατεδάφιση κάθε εργασιακού δικαιώματος.

  • Να διατρανώσουμε την αποφασιστικότητα μας πως με αφετηρία αυτήν τη συγκέντρωση θα ξεδιπλώσουμε μια ποικιλόμορφη αγωνιστική δράση που όχι μόνο θα αποτρέψει τους κυβερνητικούς αντεργατικούς σχεδιασμούς αλλά και θα δημιουργήσει τους όρους για νέες κατακτήσεις, αντίστοιχες με τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Για την καλύτερη οργάνωση της πολύμορφης δράσης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, το Π.Α.ΜΕ. οργανώνει σύσκεψη συνδικάτων και συνδικαλιστών στην Αθήνα, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΠΑΡΚ (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10), το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Η Γραμματεία

Comments are closed.