Καταγγελία για την Ένωση Εργοδοτών Τηλεοπτικών Σταθμών

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την Ένωση των Εργοδοτών των Τηλεοπτικών Σταθμών (Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε.) που με ένα άθλιο έγγραφό τους προς την Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης απαιτούν από τους εργαζόμενους των καναλιών να αποδεχτούν μειώσεις μισθών, κατάργηση δικαιωμάτων που είχαν υπογραφεί με προηγούμενες Συλλογικές Συμβάσεις.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους σταθμούς να μην αποδεχτούν καμία αφαίρεση των δικαιωμάτων τους. Να μην τρομοκρατηθούν και να μην υποκύψουν στις απαιτήσεις των εργοδοτών, που στοχεύουν στην αύξηση της κερδοφορίας τους. Να οργανώσουν την πάλη τους για να δώσουν μαζική, αγωνιστική απάντηση δημιουργώντας επιτροπές αγώνα, πυρήνες στους χώρους δουλειάς. Να συμμετέχουν όλοι μαχητικά – μαζικά στην απεργία στις 23 Φλεβάρη και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 11π.μ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Σε Ημαθία- Αλιβέρι –Λευκάδα το θέατρο από «Εργάτες για Εργάτες» με την παράσταση «Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων»

Σε Ημαθία- Αλιβέρι –Λευκάδα το θέατρο από «Εργάτες για Εργάτες» με την παράσταση «Η...

Προσυγκεντρώσεις Ομοσπονδιών Εργατικών Σωματείων και μαζικών φορέων της Αθήνας για την απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη στις 9:30πμ.

Στύλοι Ολυμπίου Διός  - Αρχές του 1890 το εργατικό κίνημα της Ελλάδας πραγματοποιεί...

Ιστορικός περίπατος του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 10 Μάη

Ιστορικός περίπατος του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 10 Μάη. Τιμάμε και εμπνεόμαστε από...