Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου

Συνέχιση των Αγώνων

0
image_pdfimage_print

 

Καθώς πλησιάζει η μέρα που η κυβέρνηση θα καταθέσει στη Βουλή το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ συνεχίζουν χωρίς καμία αναμονή, χωρίς καμία καθυστέρηση την προετοιμασία νέων απεργιακών κινητοποιήσεων.

Σ΄ αυτή την κατεύθυνση η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήρια στις 13 Μάρτη σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια. Στις 6 Μάρτη θα πραγματοποιηθούν πικετοφορίες των συνδικάτων, των μαζικών φορέων σε όλες τις γειτονιές.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να οργώσουν τους χώρους δουλειάς, να οργανώσουν την κινητοποίηση των εργαζομένων και στις γειτονιές, στον τόπο κατοικίας της εργατικής τάξης.

Ο κάθε χώρος δουλειάς, οι γειτονιές να δώσουν τον τόνο της απάντησης στην αντιασφαλιστική επίθεση.

Ο κάθε κλάδος να οργανώσει τις δικές του δραστηριότητες με παρεμβάσεις, αξιοποιώντας όλες τις μορφές.

Η απάντηση της εργατικής τάξης, της νεολαίας, των γυναικών, των μεταναστών πρέπει να είναι μαζική, αποφασιστική.

Τα αντιασφαλιστικά μέτρα χτυπούν όλους, παλιούς και νέους. Δεν κάνουν διακρίσεις.

Τους κουμπαράδες, τα αποθεματικά, την αύξηση των ορίων ηλικίας, το χτύπημα των δικαιωμάτων για την μητρότητα, των επικουρικών, των αναπηρικών συντάξεων, τις ενοποιήσεις των ταμείων με δικαιώματα προς τα κάτω καλούνται να πληρώσουν για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι και να αυξηθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου.

Η επιδίωξη να αναλάβει ο εργαζόμενος στις πλάτες του την ασφάλιση, την υγεία, τη σύνταξή του και να απαλλαγούν κράτος και εργοδοσία απ΄ τις υποχρεώσεις τους, δεν θα περάσει.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 13 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 6μ.μ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΡΤΗ

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.