«Ας σταματήσουν τα παχιά λόγια»

image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των μικρών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο στο «πέταλο» του Μαλλιακού κόλπου.

Το νέο εγκληματικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε έναν ατελείωτο κατάλογο τροχαίων θανατηφόρων ατυχημάτων που γίνονται σε αυτή τη διαδρομή.

Οι ευθύνες γι αυτή την κατάσταση βαραίνουν όλες τις κυβερνήσεις που στις διακηρύξεις τους περισσεύουν τα λόγια για «ισχυρή Ελλάδα», ενώ στην πράξη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Η κατάσταση των περισσότερων δρόμων βρίσκεται για πολλές δεκαετίες στο επίπεδο της «καρμανιόλας», ο προσανατολισμός των Σωμάτων Ασφαλείας και της τροχαίας είναι απλά στο να μοιράζουν «κλήσεις» και πρόστιμα, οι έλεγχοι των αυτοκινήτων μαζικής μεταφοράς είναι ανύπαρκτοι και οι φόροι που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι και ο λαός δίδονται ως «μπόνους» στις εργολαβικές εταιρίες για την κατασκευή ιδιωτικών χρυσοπληρωμένων δρόμων.

Το έγκλημα να σταματήσει.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα και το εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα να παλέψουν ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που φέρνουν ακέραια την ευθύνη για εγκλήματα σαν το σημερινό.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Comments are closed.