Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Η εργατική τάξη συμμετέχει στην απεργία.

0

 

Αυτή τη στιγμή 10 το βράδυ, τα εργοστάσια μονοπωλιακών ομίλων, τροφίμων και ποτών όπως η ΔΕΛΤΑ, ΦΑΓΕ, NESTLE στον Ταύρο, Η COCA – COLA στο Σχηματάρι, Η TASTY στο Κρυονέρι, ο Κατσέλης στο Μενίδι, και άλλα, βρίσκονται περικυκλωμένα από τις ταξικές δυνάμεις και κανένας εργάτης δεν έβαλε μπρος τις μηχανές, κανένας εργάτης δε μπήκε μπροστά στη γραμμή παραγωγής. Οι χώροι δουλειάς των εργοστασίων έμειναν χωρίς τη ζωντανή δύναμη που παράγει τον πλούτο. Η εργατική τάξη συμμετέχει στην απεργία.

Με απεργιακές επιτροπές και ομάδες περιφρούρησης της απεργίας, με μπροστάρη την ταξική Ομοσπονδία του κλάδου διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα που να ικανοποιούν τις ανάγκες, τη ζωή των εργατών και εργατριών. Με μαχητικότητα, με αποφασιστικότητα με όλες τις δυνάμεις δίνουν μάχη δύσκολη ενάντια στις πολυεθνικές που τα κέρδη τους είναι τεράστια, που εκμεταλλεύονται την εργατική τάξη σε όλους τους κλάδους.

Οι ταξικές δυνάμεις από όλους τους κλάδους συμμετέχουν έμπρακτα σε αυτήν τη μάχη, εκφράζοντας έτσι τη στήριξη και αλληλεγγύη τους, γιατί αυτός ο αγώνας αφορά ολόκληρη την εργατική τάξη είναι ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ συζητούν με τους εργαζόμενους των εργοστασίων, την ανάγκη για συνέχιση της πάλης ενάντια στην εργοδοσία, την ΕΕ, τις κυβερνήσεις της που στοχεύουν στην ένταση της εκμετάλλευσης, στην κατάργηση των ΣΣΕ. Συζητούν πώς θα οργανωθεί ο αγώνας καλύτερα, την ανάγκη να γραφτούν στο συνδικάτο, να δυναμώσει η παρουσία του στον κλάδο, την δημιουργία ομάδων, πυρήνων μέσα στα εργοστάσια.

Καλούμε συνδικάτα και συνδικαλιστές, εργαζόμενους να έρθουν τώρα σε επαφή με το ΠΑΜΕ και να ριχτούν μαζί μας στη μάχη που είναι σε εξέλιξη.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.