Ανάπτυξη: ξανά στο ίδιο έργο θεατές!

0
image_pdfimage_print

 

Δικαιολογημένη είναι η αγανάκτηση των εργαζομένων για την απάτη που επιχειρείται σε βάρος τους από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Ξανά και ξανά, με πρόσχημα την περιβόητη «καπιταλιστική ανάπτυξη», με στόχο την ενίσχυση της «οικονομίας της αγοράς» και με μανδύα ένα νέο Αναπτυξιακό Νόμο προσφέρονται απλόχερα παροχές στο μεγάλο κεφάλαιο και νέα προνόμια.

Είναι πρόκληση για την εργατική τάξη, που εξαιτίας της πολιτικής των μέχρι τώρα κυβερνήσεων δυσκολεύεται να τα φέρει βόλτα, να πληρώνει τα σπασμένα για την συσσώρευση υπερκερδών στους βιομήχανους.

Μέχρι τώρα είχαμε γνωρίσει «πράσινους» αναπτυξιακούς. Βλέπουμε σήμερα και στη «μπλε» εκδοχή τις ίδιες ιδέες! Τα ίδια μυαλά! Τα ίδια μέτρα! Όλες αυτές οι ρυθμίσεις, σε συνδυασμό με τις φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο και την ένταση της λιτότητας σε μισθούς, ημερομίσθια και συντάξεις, επιβάλλεται να καταδικαστούν από τους εργαζόμενους.

Σημαντική δυνατότητα έχουν όλοι οι μισθωτοί, όλα τα συνδικάτα, όλοι οι συνδικαλιστές να κάνουν πράξη την καταδίκη αυτής της πολιτικής με την καθολική συμμετοχή τους στα μεγάλα εργατικά συλλαλητήρια που οργανώνει το ΠΑΜΕ σ΄ ολόκληρη την Ελλάδα στις 9 Δεκέμβρη.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.