Διοργάνωση μεγάλων Εργατικών Συλλαλητηρίων

0
image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ αποφάσισε και προχωρεί στη διοργάνωση μεγάλων Εργατικών Συλλαλητηρίων σε ολόκληρη την Ελλάδα την Πέμπτη 9 Δεκέμβρη. Στόχος των συλλαλητηρίων είναι η καταδίκη της πολιτικής της Κυβέρνησης της Ν.Δ., η σύγκρουση με τη στρατηγική του ΣΕΒ και του κεφαλαίου, η αποκάλυψη του ρόλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτικών και συνδικαλιστικών δυνάμεων που αντικειμενικά στηρίζουν τις επιλογές αυτών των αντεργατικών κέντρων.

Μέσα από τα εργατικά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ η Εργατική Τάξη και οι σύμμαχοί της μπορούν και πρέπει μαχητικά και μαζικά να στείλουν ένα μήνυμα στην Κυβέρνηση της Ν.Δ. ότι:

  • Δεν πάει άλλο με την Ακρίβεια

  • Δεν πάει άλλο με την Λιτότητα

  • Δεν πάει άλλο με την βαριά Φορολογία

  • Δεν πάει άλλο με την Ανεργία

  • Δεν πάει άλλο με τον αυταρχισμό και τους τρομονόμους

  • Δεν πάει άλλο με την πολιτική που εφάρμοζε το ΠΑΣΟΚ και τώρα εφαρμόζει η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Καλούμε την εργατική τάξη, τα συνδικάτα, όλες τις μαζικές οργανώσεις του εργατικού κινήματος να συστρατευτούν στη πολυσήμαντη αυτή παρέμβαση του Ταξικού Συνδικαλιστικού Κινήματος. Ξεχωριστή αξία θα έχει η συμμετοχή της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων, της μισθωτής διανόησης και της νέας γενιάς. Όλες οι ζωντανές δυνάμεις που νοιάζονται για τη συγκρότηση του μετώπου, για την λαϊκή αντεπίθεση έχουμε την ευκαιρία να κατέβουμε στους δρόμους διεκδικώντας την «Πλατφόρμα Διεκδικήσεων» του ΠΑΜΕ, που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

Οι κινητοποιήσεις αυτές του ΠΑΜΕ έρχονται σε συνέχεια των αγωνιστικών παρεμβάσεών του, ολόκληρης της προηγούμενης περιόδου (για τους νεκρούς των εργατικών ατυχημάτων, για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, των οικοδόμων, των ναυτεργατών, των κλωστοϋφαντουργών, των απολυμένων, των συμβασιούχων, των ΟΤΑ κλπ.)

Εμπρός λοιπόν στις 9 Δεκέμβρη ολόκληρη η Ελλάδα να ταρακουνηθεί από τον αγωνιστικό ταξικό αέρα των πιο ζωντανών δυνάμεων του Εργατικού Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) στις 6μ.μ. και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

Share.

Comments are closed.