Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την εγκληματική επίθεση αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εγκληματική επίθεση της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών στην Απεργία 11 Μαΐου, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός διαδηλωτή.

Η επίθεση αυτή είναι ενταγμένη στην προσπάθεια της πλουτοκρατίας της Κυβέρνησης και των μηχανισμών της, να τσακίσουν την λαϊκή αντίδραση, να φοβίσουν τα λαϊκά στρώματα και την αγωνιστική τους διάθεση.

Το ΠΑΜΕ αντιδρώντας πραγματοποιεί σήμερα 11 Μαΐου και ώρα 8,30 μ.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ

Περισσότερα

Συγκέντρωση Συνδικάτων Μετάλλου και Ναυπηγοξυλουργών στο υπ.Ναυτιλίας(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση στο υπουργείο Ναυτιλίας πραγματοποίησαν σήμερα οι μεταλλεργάτες της Ζώνης στο πλαίσιο στάσης εργασίας...

Με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων ο ιστορικός περίπατος του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη για τον Μάη του ’36(ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Εκατοντάδες εργαζόμενοι, συνδικαλιστές, από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Βόλο, τα Τρίκαλα, την Κοζάνη,...

Ανακοίνωση για την Απεργία των Δημοσίων Υπαλλήλων στις 13 Μάη

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Λεφτά για μισθούς, υγεία και παιδεία, ούτε ευρώ...