Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

Το ΠΑΜΕ, φιλειρηνικές οργανώσεις και τα μέλη του Κ.Κ.Ε. χαρακτηρίζονται ως τρομοκράτες

0
image_pdfimage_print

 

Η προσπάθεια της ηγεσίας της Αστυνομίας να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και να παρεμποδίσει τη δράση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, σηματοδοτώντας το ΠΑΜΕ, φιλειρηνικές οργανώσεις και τα μέλη του Κ.Κ.Ε. ως τρομοκράτες, δεν πρόκειται να περάσει.

Ο χαρακτηρισμός έχει να κάνει με την αντίληψη της ηγεσίας της αστυνομίας για τους λαϊκούς – εργατικούς αγώνες. Την ευθύνη γι΄ αυτό την έχει ακέραια η κυβέρνηση, τόσο για την κατεύθυνση, αλλά και για τις ενέργειες των σωμάτων ασφαλείας και όλων των κατασταλτικών μηχανισμών, να αντιμετωπίζουν τους λαϊκούς – εργατικούς αγώνες ως τρομοκρατία. Δε διστάζει να πάρει τα ανάλογα μέτρα (χαφιεδοκάμερες, παρακολουθήσεις κλπ.) σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων «περί τρομοκρατίας». Η πολιτική αυτή είναι συνέχεια της πολιτικής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Όμως δε θα τα καταφέρουν όσα μέσα και να χρησιμοποιήσουν να σταματήσουν το εργατικό – λαϊκό κίνημα ούτε με την καταστολή, ούτε με τους χιαφεδικούς – τρομοκρατικούς μηχανισμούς, γιατί αυτό αποτέλεσε και αποτελεί την μήτρα της κοινωνικής εξέλιξης, ενάντια σε όλα τα εκμεταλλευτικά συστήματα.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για το κλίμα βίας και τρομοκρατίας ενάντια στους λαϊκούς αγώνες και καλεί τα συνδικάτα και την εργατική τάξη με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να δώσουν τη μάχη και να εντείνουν τον αγώνα για την ανατροπή των αντεργατικών – αντιλαϊκών πολιτικών.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.