ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσιεύτηκε στις

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ «Ο Κύκλος με την Κιμωλία»

Χαϊδάρι 10 Ιούλη στις 21.00

Πετρούπολη 17 Ιούλη στις 21.00

            Το κλασσικό έργο του Μπρέχτ παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ στις 10/7 στο Νέο Θέατρο Χαϊδαρίου (δίπλα στην είσοδο του στρατοπέδου) και στις 17/7 στο Θέατρο Πέτρας στη σκηνή Πήτερ Μπρούκ.

            Οι παρουσιάσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα σε όλη την Ελλάδα.

            Η μουσική είναι του Τάσου Καρακατσάνη και η σκηνοθεσία της Σάννα Σαρρή. Οι ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές της παράστασης είναι συναγωνιστές όλων των ηλικιών που μέσα στον ταξικό αγώνα συμπεριλαμβάνουν την πολιτιστική πρόταση του ΠΑΜΕ.

            Η είσοδος θα γίνεται με την αγορά ενός λαχνού για να συμβάλλουμε ταυτόχρονα στην οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ. Καλούμε τα συνδικάτα να συμβάλλουν στη συμμετοχή των εργαζομένων, των νέων, των γυναικών, των ανέργων.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Συγκίνηση και χαρά μας γεμίζουν όλες οι παραστάσεις που δίνουμε με τη θεατρική Ομάδα...

Συνέντευξη Τύπου φορέων για το αίσχος των πλειστηριασμών και των εξώσεων ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τρίτη στην Αθήνα μια σειρά φορείς όπου ανακοίνωσαν την ανάληψη κοινών...

Συνάντηση του ΠΑΜΕ με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ υποδέχθηκε στα γραφεία του τον...