Προειδοποιούμε: Ως εδώ και μη παρέκει!

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ για άλλη μια φορά καταγγέλλει στην εργατική τάξη της χώρας μας και σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό την βιομηχανία διώξεων σε βάρος των συνδικαλιστών και κατ΄ επέκταση όλων των εργαζομένων του κλάδου των εργατοϋπαλλήλων των Εμφιαλωμένων Ποτών.

Όπως τόσες φορές στο παρελθόν με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έτσι και τώρα με την κυβέρνηση της Ν.Δ., οι εργοδότες αποθρασύνονται και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν αγωνιστές. Δεν πρόκειται για μεμονωμένα γεγονότα. Ακολουθούν μια σχεδιασμένη μεθόδευση που στόχο έχει να τρομοκρατήσει ολόκληρο τον κλάδο, όλη την εργατική τάξη, αποκεφαλίζοντας την ηγεσία του.

Προειδοποιούμε: Ως εδώ και μη παρέκει!

Όχι μόνο δε θα λυγίσουμε, αλλά ήρθε η ώρα για γενικευμένη εργατική αντεπίθεση. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και οι αρμόδιοι υπουργοί της, και της Δικαιοσύνης, και της Απασχόλησης, ας αναλογιστούν έστω και τώρα τις σοβαρές πολιτικές τους ευθύνες.

Το ΠΑΜΕ εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους διωκόμενους αγωνιστές της ΠΟΕΕΠ και σ΄ όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, απαιτεί τώρα να σταματήσουν οι τρομοκρατικές και συκοφαντικές δικαστικές διώξεις.

Καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου των Εμφιαλωμένων πιο μαζικά και αποφασιστικά να εντείνουν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις τους, βάζοντας φραγμό στην επιχείρηση τρομοκρατίας των κυβερνήσεων και των μηχανισμών τους.

Καλεί επίσης όλη την εργατική τάξη της χώρας μας όχι μόνο να συμπαρασταθεί στα διωκόμενα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕΕΠ, αλλά και να δυναμώσει το μέτωπο ενάντια στην πολιτική που γεννά τέτοιου είδους φασίζουσας νοοτροπίας φαινόμενα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Αντιπροσωπεία πραγματοποίησε περιοδεία σε αφετηρίες λεωφορειακών γραμμών του Ο.Α.Σ.Α

Αντιπροσωπεία που την αποτελούσαν  εργαζόμενοι και εκλεγμένοι  από τα  σωματεία της Ο.ΣΥ., μέλη της...

Ευχές στον σύντροφο Σπ. Μαρίνη για το νέο μέλος της οικογένειάς του

Εκ μέρους της Γραμματείας ευχόμαστε στον σύντροφο Σπύρο Μαρίνη, Πρόεδρο της ΔΟΕ και μέλος...

Μήνυμα αλληλεγγύης στους απεργούς εργαζόμενους της Boeing

Το ΠΑΜΕ, που εκπροσωπεί εκατοντάδες συνδικάτα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, εκφράζει...