ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΝΤΡΟΠΗ για την υπόθεση των εργαζόμενων της βιομηχανίας ΜΙΝΟΣ.

0

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   

  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΝΤΡΟΠΗ

   

    Την ώρα που όλοι οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι από τα νέα μέτρα – θύελλα της κυβέρνησης για την κατεδάφιση κάθε εργασιακού δικαιώματος και την επιστροφή στον Μεσαίωνα (ενώ ετοιμάζεται τις επόμενες μέρες και η αντι- ασφαλιστική θύελλα) κάποιοι δικαστές ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ και δικαιώνουν την άποψη των εργαζόμενων και του ΠΑΜΕ ότι η «Δικαιοσύνη είναι μονόφθαλμη και βαθιά ταξική». Απόδειξη η σημερινή απόφαση – ΝΤΡΟΠΗ, ενός δικαστή της Θεσσαλονίκης (Δημητριάδης) για την υπόθεση των εργαζόμενων της βιομηχανίας ΜΙΝΟΣ. Συγκεκριμένα :

    Ενώ η επιχείρηση έχει αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους για πάνω από 4 μήνες και μάλιστα απέλυσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ 16 από αυτούς (χωρίς αποζημίωση και αφού είχαν αρχίσει επί8σχεση εργασίας) ο «δικαστής» αυτός επέτρεψε την μεταφορά εμπορευμάτων από την εργοδοσία (κατά παράβαση ακόμα του γνωστού και απαράδεκτου άρθρου 99) από τα οποία οι εργαζόμενοι περιμένουν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. Δηλ. άφησε την εταιρία να συνεχίσει να κλέβει τους εργαζόμενους.

    Η απόφαση – ΝΤΡΟΠΗ αυτού του «δικαστή» είναι γραμμένη μέσα στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βόρειας Ελλάδας, αφού ο ιδιοκτήτης της εταιρίας (επιδοτημένης με δισεκατομμύρια από τα λεφτά των φορολογούμενων) είναι ο πρώην Αντιπρόεδρος και σημερινό μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, Βεργίνης.

    Η απόφαση – ΝΤΡΟΠΗ δίκαια κλονίζει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη τους στη δικαιοσύνη που είναι πια ένας ενιαίος αντεργατικός μηχανισμός μαζί με την εργοδοσία, τη κυβέρνηση και την εργοδοσία.

    Οι εργαζόμενοι της ΜΙΝΟΣ και το ΠΑΜΕ προειδοποιούν, την εργοδοσία, τη κυβέρνηση, την δικαιοσύνη και την αστυνομία (που έχει κατασκηνώσει εδώ και μέρες έξω από το εργοστάσιο):

    Δεν θα ανεχτούμε να βλέπουμε απαθείς να κλέβει η επιχείρηση τους εργαζόμενους και να τους προστατεύει η κυβέρνηση, η «δικαιοσύνη» και η αστυνομία.

    Την ευθύνη για ότι συμβεί από δω και πέρα έχουν εξ ολοκλήρου όλοι αυτοί.

    Καλούμε όλα τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους της πόλης, τη νεολαία να συμπαρασταθούν έμπρακτα στους εργαζόμενους της ΜΙΝΟΣ και να μην επιτρέψουν το εργοδοτικό – δικαστικό ΕΓΚΛΗΜΑ.

   

    ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

    Γραμματεία Θεσσαλονίκης

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.