ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων

0

 

Συνάδελφοι Αυτοαπασχολούμενοι

Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Έμποροι, Αυτοκινητιστές

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΗ 2010

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΑ

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε τα νέα σκληρά μέτρα σε βάρος των εργαζόμενων και των αυτοαπασχολούμενων .

Λένε ψέματα ότι δέχτηκαν πιέσεις από την ΕΕ και το ΔΝΤ . Όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ήταν από κοινού προαποφασισμένα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τους Διεθνείς Ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς .

Λένε ψέματα ότι είναι προσωρινά , σε λίγους μήνες θα φέρουν νέα σκληρότερα αν δεν τους εμποδίσουμε με τον αγώνα μας .

Στόχος των βάρβαρων μέτρων είναι η εξασφάλιση της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου για να ξεπεράσει την κρίση που αυτό δημιούργησε σε βάρος εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων . Γι’ αυτό έχουν τη στήριξη των βιομηχάνων των τραπεζιτών , των εφοπλιστών . Γι’ αυτό έχουν εξασφαλίσει τη συναίνεση της ΝΔ και του ΛΑΟΣ .

Μας κοροϊδεύουν ότι τα μέτρα θα μας σώσουν από τη χρεοκοπία . Οι μόνοι που κινδυνεύουν από χρεοκοπία και εξαθλίωση είναι οι εργαζόμενοι και οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι . Αντίθετα θα αυγατίσουν τα κέρδη τους τα μονοπώλια και το μεγάλο κεφάλαιο .

Μειώνουν δραστικά το εισόδημα των εργαζόμενων με την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, τη μείωση των επιδομάτων και το πάγωμα των μισθών.

Δημιουργούν εργασιακό μεσαίωνα με την απελευθέρωση των απολύσεων ,την κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης ,την αύξηση της μερικής απασχόλησης .

Κατεδαφίζουν το Ασφαλιστικό Σύστημα εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων . Μειώνουν τις ήδη εξευτελιστικές συντάξεις με το πετσόκομμα της 13ης και 14ης σύνταξης και την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού της σύνταξης. Αυξάνουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στα 40 χρόνια

Φορτώνουν με νέα φορολογία τα λαϊκά στρώματα με την νέα αύξηση του ΦΠΑ στο 23% και στο11% καθώς και των φόρων σε καύσιμα ,τσιγάρα , ποτά , που θα οδηγήσει σε νέο φούντωμα της ακρίβειας στα είδη λαϊκής κατανάλωσης .

Συνάδελφοι Αυτοαπασχολούμενοι

Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Έμποροι, Αυτοκινητιστές

Τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης θα χειροτερεύσουν δραματικά την ήδη άσχημη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις.

Τα χρέη και η αναδουλειά θα οδηγήσουν στη χρεοκοπία χιλιάδες μικρούς αυτοαπασχολούμενους .

Μόνο με τον ενωμένο αγώνα μας μαζί με τους εργαζόμενους , έχουμε ελπίδα να εμποδίσουμε την εφαρμογή της πολιτικής που μας αφανίζει .

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΤΙΣ 5 ΜΑΗ 2010

ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.