ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

0
image_pdfimage_print

 

Η Κυβέρνηση, για να επιβάλλει μόνιμα την κυριαρχία της οικονομικής ολιγαρχίας, εκτός της αντιλαϊκής πολιτικής της, των αντιασφαλιστικών μέτρων της, της ιδιωτικοποίησης κλπ., κατέθεσε σήμερα στη βουλή, το Νομοσχέδιο τον γνωστό Τρομονόμο κατ’ επιταγή του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου των Βρυξελλών και των ΗΠΑ.

Πρόκειται για ένα νόμο που θα θεωρεί το λαό και ιδιαίτερα τους αγωνιζόμενους, εν δυνάμει τρομοκράτες και στοχεύει στη θωράκιση των αντιδραστικών, αντιλαϊκών κοινωνικοοικονομικών αναδιαρθρώσεων που επιβάλλει ο Καπιταλισμός σε Εθνική, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια κλίμακα.

Οι Ιμπεριαλιστές τρομοκράτες των λαών θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να φοβίσουν, να αποτρέψουν τους αγώνες των εργαζομένων και όλων των λαϊκών στρωμάτων. Θέλουν να καθυποτάξουν τις συνειδήσεις και να καταστείλουν τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων.

Αυτό το νομοσχέδιο που συνιστά ακραίο αυταρχισμό και αποτελεί την άλλη όψη των αντιλαϊκών επιλογών της Κυβέρνησης, και έχει τη στήριξη της Ν.Δ δεν πρέπει να περάσει. Και αν ακόμα η Κυβέρνηση με την πλειοψηφία της στη Βουλή καταφέρει να το περάσει, οι εργαζόμενοι, ο λαός στην πράξη θα πρέπει να το κάνουν ανενεργό και να το καταργήσουν .

Η Γραμματεία

Share.

Comments are closed.