Για Δ.Ε.Θ.

image_pdfimage_print

 

Έχουμε ήδη μπει στην τελική ευθεία των αγωνιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ. από τον κ. Πρωθυπουργού και τις νέες κυβερνητικές εξαγγελίες σε βάρος των εργαζομένων, της φτωχιάς αγροτιάς , των επαγγελματοβιοτεχνών και όλων των λαϊκών στρωμάτων.

Οι εκδηλώσεις του Π.Α.ΜΕ. είναι :

  1. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που από χθές βρίσκεται σε εξέλιξη στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης όπου καλούνται οι εργαζόμενοι να καταψηφίσουν τις ανατροπές στις Εργασιακές Σχέσεις.

  1. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΚΘ (7ος όροφος), Συνέντευξη Τύπου της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ.

  1. Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στο Λιμάνι (Κεντρική Πύλη), στις 8 το βράδυ, το Π.Α.ΜΕ. μαζί με τη ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ για την Ειρήνη, διοργανώνουν Συσσίτιο Ανέργων όπου θα σερβιριστεί από μεγάλα καζάνια σούπα στους συγκεντρωμένους, την ώρα που τα κυβερνητικά επιτελεία, ο ΣΕΒ και οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού θα καλοτρώνε και θα πίνουν σόδες για να χωνέψουν το πλοσιοπάροχο φαγητό τους.

  1. Κορυφαία αγωνιστική εκδήλωση θα αποτελέσει το μεγάλο Εργατικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη, στις 8 το βράδυ στην πλατεία ΧΑΝΘ απέναντι από την κεντρική πύλη της ΔΕΘ, την ώρα που ο κ. Πρωθυπουργός θα μιλά στα εγκαίνια.

Όλες αυτές τις μέρες, στα πλαίσια ενημέρωσης των εργαζομένων, στελέχη του Π.Α.ΜΕ. περιοδεύουν τους χώρους δουλειάς, καλώντας σε καθολική συμμετοχή για τη συγκέντρωση του Σαββάτου.

Τα μέχρι τώρα μηνύματα μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Η Γραμματεία

Comments are closed.