Για Jumbo

0
image_pdfimage_print

 

Για την κυβέρνηση και την αστική δικαιοσύνη παράνομο είναι ότι εμποδίζει και θίγει τα κέρδη των πολυεθνικών.

Η εργοδοσία της πολυεθνικής «JUMBO» συνεχίζει τις απειλές, τις συκοφαντίες, επιχειρεί την οικονομική εξόντωση, το μπαράζ αγωγών και μηνύσεων σε βάρος αγωνιστών.

Στόχος τους είναι να υποτάξουν εργαζόμενους όπως τον Νίκο Νικολόπουλο που βρήκε το κουράγιο τα 50.000 ευρώ το αντίτιμο της εξαγοράς και της υποταγής να τους το πετάξει στα «μούτρα» τους.

Να φοβίσουν τους εκατοντάδες αγωνιστές που αψηφώντας τις απειλές, τους ποικιλώνυμους κατασταλτικούς μηχανισμούς επιμένουν να εκφράζουν την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της πολυεθνικής να διαδηλώνουν για τα εργατικά δικαιώματα ενάντια στην τρομοκρατία της εργοδοσίας, της δικαιοσύνης και της κυβέρνησης.

Το ΠΑΜΕ δηλώνει ότι όσοι εισαγγελείς και δικαστές και αν επιστρατευτούν, όσοι κατασταλτικοί μηχανισμοί φανεροί και κρυφοί και αν ενεργοποιηθούν στο τέλος νικητές θα βγουν οι εργαζόμενοι γιατί «Νόμος είναι το δίκιο του εργαζόμενου».

Θα δυναμώσουμε την πάλη μας κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και των απολύσεων. Κατά της προσπάθειας να πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι. Για την οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα τους και το δυνάμωμα του ΠΑΜΕ.

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

ΌΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.