Στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ! Στις απαιτήσεις του κεφαλαίου.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ., με τα δημοσιεύματα που η ίδια διαρρέει προς τα ΜΜΕ και με τα όσα υποστηρίζει με το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού 2005, δίνει ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Όπως έκαναν οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έτσι και η Κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή, χρησιμοποιεί το “εργαλείο” του Κρατικού Προϋπολογισμού προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα, λεηλατώντας τα λαϊκά εισοδήματα, και να τα μοιράσει στη συνέχεια απλόχερα στο κεφάλαιο και τους εκπροσώπους του.

Το ΠΑΜΕ καταδικάζει αυτή την πολιτική. Συγκρούεται με όλους αυτούς τους αντιδραστικούς μηχανισμούς, που στηρίζουν τη στρατηγική του εκμεταλλευτικού συστήματος. Αποκαλύπτει τα “καμώματα” της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που τώρα υποδύονται τους διαμαρτυρόμενους, για πολιτικές που έχουν, με νύχια και με δόντια, στηρίξει.

Θα συντονιστούμε και θα δράσουμε μ΄ όλους τους απλούς ανθρώπους της δουλειάς, που πλήττονται από αυτή την πολιτική.

Θα εντείνουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της εργατικής οικογένειας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Στεκόμαστε στο πλευρό των ναυτεργατών και στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους

Οι εφοπλιστές θησαυρίζουν από τον πόλεμο και απαιτούν από τους ναυτεργάτες να υπογράφουν τη...

Η Παιδική Εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες για το Σάββατο 7 Μαρτίου

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2026, στις 9.00 το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης 904...

Απεργιακή μάχη των ναυτεργατών – Καμία θυσία για τους πολέμους και τα κέρδη των εφοπλιστών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Απεργιακή μάχη έδωσαν σήμερα οι ναυτεργάτες για να παρθούν μέτρα για ασφαλή επαναπατρισμό των...