Ξεσάλωσε πάλι ο κ. Πρωθυπουργός Τώρα παραπέμπει για το … Μάη του 2008

image_pdfimage_print

 

Οι σημερινές εξαγγελίες του κ. Σημίτη δεν αποτελούν κεραυνό εν αιθρία! Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τα ψεύτικα μεγάλα λόγια θα περισσεύουν τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι που μεγαλώνει όλα αυτά τα χρόνια τη φτώχεια για το λαό και τα υπερκέρδη για το κεφάλαιο.

Η πολιτική αυτή ούτε έδωσε ούτε μπορεί να δώσει λύσεις φιλεργατικές. Η κυβέρνηση έχει κηρύξει τον πόλεμο στην πλήρη απασχόληση, στη δημόσια δωρεάν Ασφάλιση και σε όλα τα κοινωνικά δικαιώματα. Έχει κηρύξει τον πόλεμο στους εργάτες, στη φτωχή αγροτιά και στα όνειρα της νέας γενιάς.

Η ισχυρή Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ, η ισχυρή Ελλάδα της Ν.Δ. είναι η Ελλάδα των υπερκερδών για τα μονοπώλια και τις πολυεθνικές. Είναι η Ελλάδα των … απασχολήσιμων και των …. Ασφαλίσιμων. Είναι η Ελλάδα της υποτέλειας και του ραγιαδισμού απέναντι στις επιταγές των ιμπεριαλιστών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Εργατική Τάξη οφείλει να κηρύξει κι αυτή απ’ την πλευρά της τον πόλεμο στις πολιτικές που εκφράζουν και προβάλλουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Να καταδικάσει τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα!

Να οξύνει την αντιπαράθεσή της με το δικομματισμό.

Να απαιτήσει με τον αγώνα την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών για τις εργατικές και λαϊκές οικογένειες.

Να διεκδικήσει καλύτερο μισθό 1100 ευρώ, πλήρη σταθερή δουλειά. 35ωρο, 7ωρο, 5νθημερο. Δημόσια Δωρεάν Υγεία και Παιδεία.

Να υπερασπίσει το δικαίωμα της νέας γενιάς να ονειρεύεται και να διεκδικεί ένα αύριο δίχως εκμετάλλευση και ανέχεια.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Comments are closed.