Υπόθεση όλων η Απεργία στις 23/7

0

 

Το ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα, όλο το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους να κάνουν δική τους υπόθεση την 24ωρη Απεργία των εργαζομένων στον κλάδο του Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών στις 23/7/09 που αγωνίζονται για την υπογραφή ικανοποιητικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Την αδιαλλαξία του ΣΕΒ και την άρνησή του να υπογράψει ΣΣΕ ενθαρρύνει η εφαρμογή της αντεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης της Ν.Δ., με τη στήριξη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, και συμβάλλει η στάση και η δράση της συμβιβασμένης πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, αφού δημιουργεί πρόσθετα εμπόδια με τη σύμβαση πείνας που έχει υπογράψει. Ο στόχος τους είναι να καταφέρουν καίριο χτύπημα στις κλαδικές συμβάσεις εργασίας.

Η απάντηση σ’ αυτή την πρόκληση του ΣΕΒ και των συμμάχων του θα δοθεί όχι μόνο από τους εργαζόμενους του κλάδου, αλλά συνολικά από την εργατική τάξη της χώρας μας και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της Απεργίας και να συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές φρουρές έξω από τις πύλες των εργοστασίων σε όλη την Ελλάδα στις 23 Ιούλη ημέρα της Απεργίας. Η νίκη των εργαζομένων στον κλάδο Γάλακτος – Ποτών – Τροφίμων και η υπογραφή ικανοποιητικής Σύμβασης Εργασίας είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης όλων των εργαζομένων της χώρας μας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.