Τρίτη, 15 Ιουνίου

Ταξικές δυνάμεις- εκπαιδευτικοί – γονείς – μαθητές ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

0
image_pdfimage_print

 

Το Π.Α.ΜΕ. ως εκφραστής των ταξικών δυνάμεων στο συνδικαλιστικό κίνημα, χαιρετίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών που γίνεται ενάντια στο νομοσχέδιο της χειραγώγησης τους. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που αντανακλά και υπηρετεί τις αντιδραστικές, αντιλαϊκές κοινωνικοοικονομικές αναδιαρθρώσεις στη Παιδεία με αρνητικότατες συνέπειες τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους μαθητές και γενικά για τη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία.

Οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις πρωτοστατούν σ’ αυτόν τον αγώνα και έμπρακτα τον στηρίζουν για να μετουσιωθεί σε απαρχή ανατροπής της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής για μια άλλη πολιτική, για ένα άλλο Σχολείο, το Σχολείο των σύγχρονων λαϊκών αναγκών που θα υπηρετεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Το Π.Α.ΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σ’ αυτόν τον αγώνα και μαζί με τους εκπαιδευτικούς να συγκροτήσουν Μέτωπο Παιδείας ενάντια στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς του Κεφαλαίου, της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Share.

Comments are closed.