Παρασκευή, Απρίλιος 16

Συνεχίζουμε μαχητικά και αποφασιστικά με Απεργία στις 29 Ιούνη

0
image_pdfimage_print

 

Χαιρετίζουμε τις χιλιάδες εργατών και εργατριών που συμμετείχαν στη σημερινή απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα, ξεπερνώντας εμπόδια που έβαζαν κυβέρνηση, εργοδοσία, κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός μαζί με άλλους μηχανισμούς όπως ΜΜΕ κλπ

Ήταν μια αποφασιστική απάντηση στα βάρβαρα αντεργατικά μετρά, στο έγκλημα της κυβέρνησης. Δίνουμε συνέχεια ακόμα πιο αποφασιστικά για την επιτυχία της απεργίας στην 29 Ιούνη. Να πάρουμε όλα τα μέτρα που απαιτούνται, να μην εφησυχάσουμε. Με καλύτερη οργάνωση και σχεδιασμό να δώσουμε τη μάχη της απεργίας. Χωρίς να πάει λεπτό χαμένο συζητάμε με τους εργαζομένους, τους βάζουμε στη μάχη.

Κάθε εργασιακός χώρος και τόπος δουλειάς πρέπει να μετατραπούν σε τόπο οργάνωσης του αγώνα. Κάθε χώρος δουλειάς και απεργιακή επιτροπή. Παντού επιτροπές του ΠΑΜΕ. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι με εργατόκοσμο στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα. Για να ξεπερνιούνται τα εμπόδια των ελιγμών της κυβέρνησης, του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 11πμ

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.