Βαθιά λύπη για τον ξαφνικό θάνατο του μαχητή νομικού Λέοντα Αυδή.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.) εκφράζει τη βαθιά του λύπη για τον ξαφνικό θάνατο του μαχητή νομικού, του συναγωνιστή Λέοντα Αυδή.

Ο Λέοντας , με το απαράμιλλο ήθος του, την αγωνιστικότητα του, τη βαθιά του πίστη στους εργαζόμενους, την αγωνιστική, ταξική, νομική του σκέψη συνέβαλε σημαντικά στην υπεράσπιση και στη δημιουργία του εργατικού δικαίου, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των συνδικαλιστικών και δημοκρατικών ελευθεριών.

Η πρόωρη απώλεια του διέκοψε μια πλούσια αγωνιστική πορεία που με συνέπεια ακολούθησε σε όλη του τη ζωή. Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα είναι φτωχότερο γιατί έχασε ένα ανιδιοτελή συμπαραστάτη των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και συνεπή αγωνιστή. Ακέραιος χαρακτήρας, σε μια εποχή ακραίου αμοραλισμού, δεν επέλεξε τον πλουτισμό και το χρηματισμό αλλά, ως γνήσιο τέκνο της εργατικής τάξης, καταξίωσε με τη στάση και τη συμπεριφορά του τις αξίες της τάξης του.

Θα μας εμπνέει πάντα.

Η Γραμματεία

Περισσότερα

Ζωντανά θα προβληθεί η σημερινή Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ στις 12μμ, για το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Παρακολουθήστε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο την Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ, που θα δοθεί σήμερα...

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε Ηράκλειο και Χανιά μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που ξεκινά αύριο, Πέμπτη 16 Απρίλη, την ώρα...