Δίωξη στελεχών της ΟΕΚΙΔΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων, των μορφών πάλης που χρησιμοποιεί το εργατικό κίνημα, με την δίωξη των στελεχών της ταξικής ομοσπονδίας κλωστοϋφαντουργίας ιματισμού και δέρματος, Δήμο Θεοδώρου (προέδρου) και Θύμιο Ευθυμίου (μέλους διοίκησης).

Διώκονται από την πρώην εργοδοσία της SEX FORM για την κατάληψη του εργοστασίου, την περίοδο που οι εργαζόμενες, με τον μεγαλειώδη αγώνα τους υπερασπίζονταν το δικαίωμα στη δουλειά και για να μη μείνουν άνεργες.

Οι μεθοδεύσεις αυτές και οι διώξεις δεν πρόκειται να περάσουν.

Το ΠΑΜΕ μαζί με τα ταξικά συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τους εργαζόμενους, θα συνεχίσει την πάλη για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης. Καλεί τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Το «θέατρο από εργάτες για εργάτες», συγκινεί και ενθουσιάζει

Σε θερμά χειροκροτήματα και συνθήματα όπως «Χωρίς εσένα Γρανάζι δε γυρνά - Εργάτη μπορείς...

Ιστορικός περίπατος του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 10 Μάη. Αναχωρήσεις λεωφορείων από περιοχές

Το ΠΑΜΕ οργανώνει ιστορικό περίπατο στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 10 Μάη, τιμώντας τον ματωμένο Μάη...

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων Μετρό Στοκχόλμης SEKO στην Ελλάδα

Το Σωματείο Εργαζομένων Μετρό Στοκχόλμης SEKO πραγματοποιεί αυτές τις μέρες επίσκεψη στην Ελλάδα. Την Τετάρτη,...