Δίωξη στελεχών της ΟΕΚΙΔΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων, των μορφών πάλης που χρησιμοποιεί το εργατικό κίνημα, με την δίωξη των στελεχών της ταξικής ομοσπονδίας κλωστοϋφαντουργίας ιματισμού και δέρματος, Δήμο Θεοδώρου (προέδρου) και Θύμιο Ευθυμίου (μέλους διοίκησης).

Διώκονται από την πρώην εργοδοσία της SEX FORM για την κατάληψη του εργοστασίου, την περίοδο που οι εργαζόμενες, με τον μεγαλειώδη αγώνα τους υπερασπίζονταν το δικαίωμα στη δουλειά και για να μη μείνουν άνεργες.

Οι μεθοδεύσεις αυτές και οι διώξεις δεν πρόκειται να περάσουν.

Το ΠΑΜΕ μαζί με τα ταξικά συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τους εργαζόμενους, θα συνεχίσει την πάλη για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης. Καλεί τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Νεο τεύχος “Πανεργατικής” – 24 Ιούνη, Απεργίες για Μισθούς – ΣΣΕ – Ένσημα – Υγεία και Ασφάλεια

  Την απεργιακή τους φωνή ένωσαν στις 24 Ιούνη οι απεργοί σε τρεις από τους μεγαλύτερους κλάδους της...

Η παιδική εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες το Σάββατο 27 Ιουνίου

Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2026, στις 9.00 το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης 904 αριστερά...

27 Ιούνη Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη, το συγκρότημά του και παραδοσιακό συγκρότημα

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη, το συγκρότημά...