Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου

Οι Δήμαρχοι Ν.Δ. – ΣΥΝ στην υπηρεσία της αντιασφαλιστικής επίθεσης κυβέρνησης και βιομηχάνων

0
image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ, τα συνδικάτα, οι ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα που συσπειρώνονται σ΄ αυτό δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για την απόκρουση των αντιλαϊκών σχεδιασμών της κυβέρνησης και των βιομηχάνων, για να έχει επιτυχία η απεργία στις 13 Φλεβάρη και οι απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα. Και ενώ οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ δίνουν τη μάχη, ο Δήμαρχος της Αθήνας (Ν.Δ.) κ. Κακλαμάνης και ο Δήμαρχος της Φιλαδέλφειας (ΣΥΝ) κ. Κόντος, βάζουν πλάτη στην αντιασφαλιστική επίθεση εξαπολύοντας σαφάρι αποκαθήλωσης των αφισών και των υλικών του ΠΑΜΕ που προπαγανδίζουν την απεργία.

Οι δήθεν «υπερασπιστές των εργαζόμενων» και δήθεν «πολέμιοι της κυβερνητικής πολιτικής» όπως ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας του ΣΥΝ, κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους. Στην πράξη με τη στάση τους διευκολύνουν την κυβέρνηση και τους πολιτικούς της εκπροσώπους στην αντιασφαλιστική επίθεση.

Το ΠΑΜΕ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Θα συνεχίσει αταλάντευτα, αποφασιστικά με όλους τους τρόπους την ενημέρωση της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων, θα πάρει τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην περάσει η φίμωση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος από τα ΜΜΕ, την εργοδοσία, την κυβέρνηση και τους Δημάρχους.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.