Μπράβο πρόεδρε !

 

Με σημερινό του άρθρο σε ημερήσια εφημερίδα ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος προβάλει με εμμονή τις γνωστές αυταρχικές απόψεις του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την «ταλαιπωρία του κοσμάκη» από τις πορείες των εργαζομένων και μάλιστα προτείνει και λύσεις !

Τον κ. Π. Σόμπολο τον έχουν προλάβει άλλοι πιο επιφανείς , όπως ο κ Δ. Αβραμόπουλος πρώην Δήμαρχος που δυστυχώς για τις κυβερνήσεις και τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης απέτυχαν να βάλουν στο «γύψο» τις πορείες των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και των Εργαζομένων.

Τσιμουδιά για την πολιτική που αναγκάζει τους εργαζόμενους να βγουν στο δρόμο ο Π. Σόμπολος. Την «ταλαιπωρία» επικαλείται! Οι 500 απολυμένες εργάτριες της Σίσσερ- Πάλκο να μην αγωνιστούν, να μην διεκδικήσουν , να μην συγκρουστούν με την κυβέρνηση και την πολιτική της . Ή αν διαδηλώσουν να το κάνουν …… κρυφά στη ζούλα !

Πάντοτε για την εξουσία του ΣΕΒ και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, ήταν ενοχλητικοί οι αγώνες των εργαζομένων. Πάντα επιστράτευαν διάφορους για να συκοφαντούν και να λασπολογούν τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Δεν θα τους γίνει η χάρη. Αυτή η αντεργατική πολιτική θα γεννάει αντιδράσεις , οι αγώνες θα γιγαντώνονται και οι δήθεν ταλαιπωρημένοι θα χειροκροτούν τους αγωνιζόμενους όπως πολλές φορές γίνεται, γιατί όλοι πλήττονται από την ίδια πολιτική και οι ίδιοι οι «ταλαιπωρημένοι» με τη σειρά τους κατεβαίνουν και θα κατεβαίνουν στους δρόμους του αγώνα για τα δικά τους αλλά και τα γενικότερα προβλήματα.

Το λυπηρό είναι ότι ο κ. Π. Σόμπολος, είναι πρόεδρος ενός συνδικαλιστικού οργάνου και με τέτοιες απόψεις εκθέτει χωρίς λόγο ένα ολόκληρο Διοικητικό Συμβούλιο !

Αν τον κ. Π Σόμπολο τον ένοιαζε πραγματικά το χάλι της Αθήνας και η ποιότητα ζωής, αν τον απασχολούσαν οι αιτίες που γεννούν και αναπαράγουν τα προβλήματα για το Λεκανοπέδιο, τότε τον συμβουλεύουμε να βγάλει τα γυαλιά του δικομματισμού που φορά και θα δει κι αυτός αυτά που βλέπει όλος ο κόσμος. θα δει την πολιτική των κυβερνήσεων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ.

Κόντρα στη πολιτική αυτή λοιπόν, θα συνεχίσουμε να κάνουμε πορείες !

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Comments are closed.