Έκκληση προς την Εργατική Τάξη

 

Θέμα: Οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο απευθύνει έκκληση στην Εργατική Τάξη και τα Λαϊκά στρώματα να ανταποκριθούν με πείσμα στην εκστρατεία που από χτες ξεκινήσαμε για την Οικονομική Στήριξη του Ταξικού Εργατικού Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Το ΠΑΜΕ δεν έχει άλλους πόρους.

Ολόκληρη η περιουσία του ΠΑΜΕ είναι οι θέσεις του, η δράση του, οι άνθρωποι του. Οι εργάτες, οι υπάλληλοι, οι άνεργοι, η εργατική νεολαία, οι συνταξιούχοι!

Απευθυνόμαστε λοιπόν σ΄ όλους εσάς και ζητάμε να βοηθήσετε. Εσείς, που με την δραστήρια συμμετοχή σας και την πρωτοπόρα δράση σας, δώσατε κύρος και αξιοπιστία στο ΠΑΜΕ, τώρα είναι ανάγκη να το υποστηρίξετε και οικονομικά.

Η οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ θα δυναμώσει κι άλλο τον Ταξικό Αγώνα. Θα βοηθήσει την πιο ενεργητική έκφραση Διεθνιστικής Εργατικής Αλληλεγγύης στους Εργάτες του Ιράκ, της Κούβας, της Παλαιστίνης.

Θα είναι ένα ακόμα χτύπημα στον Κυβερνητικό και Εργοδοτικό Συνδικαλισμό. Ένα γερό χτύπημα στη γραμμή της Ταξικής Συνεργασίας και των περιβόητων Κοινωνικών Διαλόγων.

Η οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ έχει τη μορφή της Λαχειοφόρου Αγοράς. Δύο αυτοκίνητα θα κληρωθούν με τους δύο πρώτους αριθμούς του Λαϊκού Λαχείου. Εφοδιαστείτε με Λαχνούς. Διακινήστε τους πλατιά. Προμηθευτείτε τους από τις Τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ και από τα Κεντρικά Γραφεία στην οδό Εμμ. Μπενάκη 28, Πλατεία Κάνιγγος.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Comments are closed.