Πάλη για ενιαίο φορέα μεταφορών, που θα είναι λαϊκή περιουσία

Δημοσιεύτηκε στις

Με τις δηλώσεις  του Υπουργού Ρέππα, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, οι εργαζόμενοι συνολικά θα πληρώσουν βαρύ τίμημα, όπως με τον ΟΣΕ.

Ένα δρόμο έχουν. Καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής, των κομμάτων ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.-ΛΑΟΣ, της Ε.Ε., του Κεφαλαίου και οργάνωση του αγώνα από τα κάτω απαλλαγμένο από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό από την ηγεσία της Γ.Σ.Ε.Ε., ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και των αστικών συγκοινωνιών.  

Πάλη για Ενιαίο Φορέα Μεταφορών, που θα είναι λαϊκή περιουσία, αστικές συγκοινωνίες φτηνές, ασφαλείς στην υπηρεσία των αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων.

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας απογευματινή για το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Κρήτη και τη στάση του ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ έχει διαχρονικά, τόσο στα προηγούμενα συνέδρια όσο και στο επερχόμενο, εκφράσει ανοιχτά...

Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων στην Αθήνα για το συλλαλητήριο 27 Μάρτη στο Σύνταγμα

Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων στην Αθήνα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (υπουργείο οικονομικών)...