Σχόλιο για την εγκύκλιο της ΓΣΕΕ για τους μισθούς

0
image_pdfimage_print

 

Η ΓΣΕΕ αφού συμμετείχε στην ολοκλήρωση του εγκλήματος της κυβέρνησης που χτύπησε τις Συλλογικές συμβάσεις, τώρα δήθεν προσπαθεί με επιστολή που έστειλε στα συνδικάτα, να πείσει τους εργαζόμενους ότι στην πράξη θα καταργήσει τα μέτρα. Την ίδια στιγμή σπέρνει αυταπάτες, καλλιεργεί αναμονή, όταν καταφεύγει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, και άλλους τέτοιους θεσμούς που δεν είναι τίποτα άλλο από αυτούς που τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματα της εργατικής τάξης.

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ κοροϊδεύει την εργατική τάξη όταν είναι γνωστό ότι συμμετείχε την προηγούμενη περίοδο στους κοινωνικούς διαλόγους με τους σφαγείς των δικαιωμάτων μας ΣΕΒ και κυβέρνηση. Όταν λοιδορούσαν το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα που αποκάλυπταν το κείμενο που βρέθηκε στο τραπέζι του διαλόγου στον οποίο συμμετείχε, το οποίο τελικά ήταν ο σημερινός νόμος, ενώ έλεγαν ότι ήταν πλαστό.

Καμιά εμπιστοσύνη στην ΓΣΕΕ, στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό. Συσπείρωση με το ΠΑΜΕ, οργάνωση της πάλης εργοστάσιο το εργοστάσιο, επιχείρηση την επιχείρηση για να καταδικαστούν τα μέτρα, καμιά μείωση μισθών και μεροκάματων, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με αυξήσεις στους μισθούς.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.