ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα δίνει όλα για την κερδοφορία της εργοδοσίας ο υπουργός εργασίας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδος.

Με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις μειώνει την προσαύξηση για εργασία Σάββατα ή Κυριακές από το 50% στο 30% και την καταργεί για όσους εργάζονται στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό.

Επιβεβαιώνεται πλήρως για μια ακόμη φορά η εκτίμηση του ΠΑΜΕ για την κυβέρνηση του μεγάλου κεφαλαίου. Η δε ανεκδιήγητη ΓΣΕΕ θεωρεί δήθεν ανεξήγητη την υποχώρηση του Υπουργού Εργασίας. Κοροϊδεύει η ηγεσία της ΓΣΕΕ γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι πριν λίγες μέρες, θεωρούσε το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις ότι δήθεν λύνει προβλήματα της εργατικής τάξης.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία και επισιτισμό να αντισταθούν αποφασιστικά. Να ξεσηκωθούν!

Καλεί τα συνδικάτα να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους και να τους προετοιμάσουν για την άμεση κλιμάκωση του αγώνα που είναι επιβεβλημένη ανάγκη.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

 

 

Περισσότερα

Η παιδική ραδιοφωνική εκπομπή Αγριόχηνες το Σάββατο 16 Φλεβάρη

Το Σάββατο 16-2-2026, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ και από...

16 Μάη Εκδήλωση – Αφιέρωμα στους αγώνες της Εργατικής Πρωτομαγιάς από τη Χορωδία του ΠΑΜΕ

«Τραγουδάμε για να μην ξεχαστεί ο Μάης…» Αφιέρωμα στους αγώνες της Εργατικής Πρωτομαγιάς Το Σάββατο 16 Μαΐου,...

Μαζική απεργιακή διαδήλωση των εργαζομένων του Δημοσίου στην Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ηχηρό μήνυμα στην αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ αλλά και στον κυβερνητικό συνδικαλισμό έστειλαν με...